Aziz Kocaoğlu'ndan'dan Piriştina'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Aziz Kocaoğlu'ndan'dan Piriştina'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Aziz Kocaoğlu\'ndan\'dan Piriştina\'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bu dönem protokol kabulleri dışında belediyede durmayacağız, bunun için kendimizi şartlandırdık” dedi.

06.04.2014 09:52

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Bu dönem protokol kabulleri dışında belediyede durmayacağız, bunun için kendimizi şartlandırdık" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Buca ilçe örgütünün seçimlerde iyi bir sınav verdiğini belirten Kocaoğlu, yerel seçimlerle ilgili değerlendirmeleri normal karşıladığını söyledi. 2009 ile 2014 seçimlerinin birbirinden farklı olduğunu belirten Kocaoğlu, CHP'nin her ilçede güçlenerek çıktığını söyledi.

"DAHA TECRÜBELENDİK"

"Biz görevimizi başarıyla yaptığımıza inanıyoruz" diyen Aziz Kocaoğlu, "Bu seçimde 1950'lerden bu yana alamadığımız Tire ve Bayındır'da başkanlığı aldık. Geçen seçimlerde Tire'yi DP, Bayındır'ı ise AKP almıştı. Biz İzmir'de güçlüyüz. Buca'da çok sansasyon yapıldı. "Seçimi açık ara aldık" denildi. AKP 2011 seçimlerine işaret ederek 12 ilçeyi alacağını söyledi. Ama görüldüğü gibi öyle olmadı. Buca, Karabağlar, Bayraklı'da seçimi almak başka bir şey. Karşıyaka, Konak, Narlıdere'yi zaten saymıyorum. Aliağa, Torbalı, Kınık nasıl kaybedildi bir de bunlara bakmak lazım. Ayrıca söylendiği gibi 'Başarısızlık', 'Biz geliyoruz' gibi bir şey de yok. Daha tecrübelendik. Hep birlikte ileri yürümek zorundayız. Hizmeti anlatarak partideki negatif enerjiyi pozitife çevirmek zorundayız" diye konuştu.

"HERKESİN MORALİ ÇOK İYİ"

Genç Başkan Levent Piriştina ise, 5 yıl daha Buca'da CHP bayrağını dalgalandırmanın onurunu yaşayacağını belirterek, "Bizi propaganda döneminde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Bizi gururlandırdı. Herkesin morali çok iyi. Daha hırslı ve istekli bir şekilde çalışacağız. Bizi sık sık onurlandırırsanız çok memnun edersiniz" dedi. Ziyarete yeni seçilen meclis üyeleri de katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aziz Kocaoğlu'ndan'dan Piriştina'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement