İzmir'de Dere Kenarlarına Korkuluk Takılacak - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Dere Kenarlarına Korkuluk Takılacak

İzmir\'de Dere Kenarlarına Korkuluk Takılacak

İZSU, kent içindeki 17 derede, 1 milyon liralık yatırımla dere kenarlarına takacağı korkulukla güvenlik şeridi oluşturacak.

10.04.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), kent içindeki 17 derede, dere kenarlarına toplam 12,2 kilometrelik korkuluk takarak güvenlik şeridi oluşturacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İZSU tarafından geçen yıl başlatılan ve kent içindeki derelerin, özellikle çocuklar ve araçlar için güvenli hale getirilmesi için dere kenarlarına korkuluk takarak güvenlik şeridi oluşturma çalışması bu yıl da sürdürülecek.

Geçen yıl kent içindeki derelerin kenarlarına toplam 34 kilometre uzunluğunda korkuluk çeken İZSU, bu yıl da Narlıdere, Aliağa, Buca, Karşıyaka, Karabağlar, Çiğli, Kemalpaşa, Bornova, Bayraklı, Konak ve Urla'daki 17 derede yapılacak çalışma için ihaleye çıktı.

Yaklaşık 1 milyon 18 bin lira yatırım bedelli yatırımla belirlenen derelerin kenarlarına, 50 santimetrelik duvar örülerek üzerine 1 metre yüksekliğinde korkuluk takılacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Dere Kenarlarına Korkuluk Takılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement