Kayseri'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kayseri'den Kısa Kısa

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Oda üyelerine, Soma’da yaşanan olayın ardından yaraların sarılması için yardım çağrısında bulundu.

21.05.2014 16:03

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Oda üyelerine, Soma'da yaşanan olayın ardından yaraların sarılması için yardım çağrısında bulundu.

Hiçyılmaz, üyelere yaptığı çağrıda, Manisa'nın Soma İlçesi'nde, bir maden ocağında meydana gelen kazada, 301 maden işçisinin hayatını kaybetmesinin herkesi derinden üzdüğünü belirtti.

Kayseri Ticaret Odası Yönetimi olarak Soma'da yaşanan acının bir nebze dinmesi için, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin başlatmış olduğu kampanyaya katıldıklarını ifade eden Hiçyılmaz, "Acıların paylaşıldıkça hafifleyeceğine olan inancımızdan hareketle üyelerimizi de bu kampanyaya davet ediyorum.  Üyelerimiz, gönüllerinden kopan yardımlarını, Türkiye İş Bankası AŞ TOBB Şubesi 4375 - 45045 numaralı hesabına yapabileceklerdir. Acımız çok büyüktür" dedi.

Vali Düzgün, Sosyal Bilimler Lisesi'nde öğrencilerle buluştu

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, kısa sürede başarılarıyla ve etkinlikleriyle adını duyuran Sosyal Bilimler Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Öğrencilerle bir araya gelen Vali Düzgün, öğrencilere, eğitim ve özel hayatından Valilik görevine kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini anlattı.

Öğrencilere, iyi bir meslek sahibi olmalarından çok, mesleğini iyi yapan bireyler olmaları gerektiğini belirten Vali Düzgün, "Çalışma sevgisi, güçlükleri yenmekten doğar ve kuvvetlenir. Güçlülüğü yenmenin manevi zevki eşsizdir. İnancınızla birlikte azminizin önünde güçlükler erir ve imkansız görünen mümkün olur" dedi.

AK Parti İl Başkanı Dengiz'den Çelik'e ziyaret

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Kocasinan Belediye Başkan Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Teşkilatı olarak her zaman Çelik'in yanında olduklarını belirten Dengiz, teşkilat olarak seçimler öncesinde verdikleri desteğin belediye başkanlığı döneminde de artarak devam edeceğini ifade etti.

Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eşimizi dostumuzu yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Tabii ki güçlü bir belediye başkanı, arkasında güçlü bir teşkilat bulunursa daha rahat çalışır. Güçlü bir teşkilat da, gençlik teşkilatı ve kadın kollarının güçlü olmasıyla daha rahat çalışır. Biz de bundan çok eminiz, yanımızda çok güçlü bir teşkilatın olduğunu biliyoruz" dedi.

Yeşilhisar Yatırım Toplantısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Yeşilhisar ve mahalleye dönüşen köylerine götürülecek hizmetlerle ilgili olarak yatırım toplantısı düzenledi.

Toplantıda ilçe için en önemli projelerden olan banliyö hattı konusunda açıklamalar yapan Özhaseki, Ulaştırma Bakanlığı ile mutabakatın sağlandığını belirtti.

Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz ve belediye yöneticilerinin de katıldığı toplantıda öncelikle su, kanal ve arıtmada yaşanan problemler tespit edilerek bu sorunların giderilmesi için yapılacak çalışmalar planlandı.

Toplantıda altyapının yanı sıra, yollar, ilçe merkezine yapılacak hanımlar merkezi ve gençlik merkezi, park yapımı ve ulaşım konusu da ayrı ayrı ele alındı.

AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, fakat 30 Mart yerel seçimler nedeniyle bir süre ara verilen AK Parti ilçe danışma toplantıları yeniden yapılmaya başladı.

İl binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen kazayı siyasi malzeme olarak kullanmak isteyenlerin olduğunu, bu tür olaylarla AK Parti'nin daha çok güçlü olması gerektiğini belirtti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise belediye çalışmalarından bahsederek, 30 Mart yerel seçimlerin ardından belediyeler için yeni bir dönem başladığını ifade ederek, bundan sonraki zamanın belediyelerin çok iyi değerlendirmesi gerektiğini kaydetti. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement