Tüfenkci: "Fırsatı İyi Değerlendirmeliyiz" - Son Dakika
Yerel

Tüfenkci: "Fırsatı İyi Değerlendirmeliyiz"

Tüfenkci: "Fırsatı İyi Değerlendirmeliyiz"

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, "Anayasa’yı değiştirebilecek bir çoğunlukla iktidar olmak istiyoruz" dedi.

09.03.2015 17:58

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, "Anayasa'yı değiştirebilecek bir çoğunlukla iktidar olmak istiyoruz" dedi.

Tüfenkci, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını sürdürdü. Hizmet-İş Sendikası Malatya Şubesini ziyaret eden Tüfenkci, sendikanın yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci'yi sendikalarında ağırlamaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti.

Geleri, Tüfenkci'nin AK Parti Malatya İl Başkanlığı görevini yaptığı dönemde kendilerini sık sık ziyaret ettiğini ve sorunlarıyla yakından ilgilendiğini kaydederek, "Bizlerle yıllarca istişare içerisinde çalışmalarını yürüttü. Sağ olsun ilgisini bizden hiç esirgemedi. İl başkanlığı döneminde çok büyük hizmetlere imza attı. Bugün AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı olarak bizi ziyarete geldi. İnşallah aday olarak da bir kez daha ziyaretimize gelir" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci ise, Hak-İş ve Hizmet-İş'in 'Önce insan, önce emek' diyerek yola çıktığını belirterek, "Sendikanın kuruluşundan bugüne yaptığı çalışmaları ve verdiği mücadeleleri yakından takip ediyorum. Her zaman da başarılı olmasını temenni ettiğimiz sendikaların başında geliyor. Çünkü sendikal mücadeleyi bizim camiaya öğreten sendika" diye konuştu.

Genel seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığını dile getiren Tüfenkci, "AK Parti olarak sadece tek başına iktidar olmak istemiyoruz. Anayasa'yı değiştirebilecek bir çoğunlukla iktidar olmak istiyoruz. Bu çoğunluğu yakalamak içinde bütün arkadaşlarımızın, belediye başkanlarımızın, meclis üyelerimizin, teşkilatlarımızın, AK Parti'ye ve Türkiye'ye gönül veren bütün arkadaşlarımızın da bu taşın altına elini koymasını istiyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüfenkci: 'Fırsatı İyi Değerlendirmeliyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement