Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti İstanbul Milletvekili, Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Koordinatörü Ertürk: "Demokrasinin gereği olarak sandığa gidelim. Yalnız sandığa gittiğimizde oyumuzu kullanırken bu ülkenin AK Parti'den önceki, 2001'deki halini iyi hatırlayalım"

28.03.2014 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili, Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Koordinatörü Ahmet Haldun Ertürk, "Demokrasinin gereği olarak sandığa gidelim. Yalnız sandığa gittiğimizde oyumuzu kullanırken bu ülkenin AK Parti'den önceki, 2001'deki halini iyi hatırlayalım" dedi.

İlk olarak Geyikli beldesine gelen Ertürk, burada partilileriyle görüştü. Daha sonra Ezine'ye geçen Ertürk ve beraberindekiler, Danişment Mahallesi'ndeki partisinin seçim irtibat bürosu önünde vatandaşlar tarafından karşılandı.

Ertürk, burada yaptığı konuşmada, Recep Tayyip Erdoğan ismi geçtiğinde herkesin yüzünün güldüğünü söyledi.

Beldede gördüğü heyecan ve sevgiyi, Başbakan Erdoğan'a ileteceğini anlatan Ertürk, şöyle konuştu:

"Çanakkale ve Ezine böyle güzel olduktan sonra, böyle birlikte durduktan sonra, böyle kol kola durduktan sonra, inşallah belediye başkanımızı da seçtikten sonra elimizden gelen hizmeti bizden isteyin. Biz de sizinle beraber bütün hizmetleri yapacağımıza söz veriyoruz. Demokrasinin gereği olarak sandığa gidelim. Yalnız sandığa gittiğimizde oyumuzu kullanırken bu ülkenin AK Parti'den önceki, 2001'deki halini iyi hatırlayalım. Ekonomisinden, eğitiminden, sağlığından, yollarından tutun hangi konuyu ele alırsanız alın hepsini iyi hatırlayın da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının sizler için neler yaptığını, halkı için neler yaptığını iyi bilin, iyi düşünün ve iyi hatırlayın ki çevrenizdekilere bu son iki günde gerek telefonla gerek bizzat giderek ulaşın. Bu seçim sadece Ezine ve Çanakkale'nin seçimi değil veya Türkiye'nin yerel seçimi değil. Bu, istiklal ve altını çizerek söylüyorum, bu istikrarı devam ettirmemiz gereken bir seçimdir. Bu istikrar, bu ülke için, bu vatan için, tüm mazlumlar için, tüm Müslümanlar için Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının güçlü bir şekilde devam etmesi lazım. Sizlerin ve halkımızın duaları olduğu müddetçe de bizler de çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement