Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde bu yıl yağışların bol ve bereketli geçmesi nedeniyle şükür duası yapıldı. Tarihi Sultanhanı Kervansarayı’nın yanında düzenlenen etkinlikte vatandaşlar bereketin devamı için dua etti.
Sultanhanı İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen program, tarihi Sultanhanı Kervansarayı’nın yanı başındaki alanda gerçekleştirildi. Toprakların suya doyması ve verimli bir sezon geçirilmesi nedeniyle düzenlenen etkinliğe ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa Sultanhanı Kaymakamı Bilal Göksun da katılarak vatandaşlarla birlikte dua etti.
Etkinlikte bir araya gelen ilçe sakinleri, yağışların devam etmesi ve bereketli sezonun sürmesi için ellerini semaya açtı. Sultanhanı Müftüsü Selman Çiloğlu tarafından yapılan şükür duasının ardından vatandaşlara aşure ikram edildi.
Tarihi Sultanhanı Kervansarayı’nın gölgesinde gerçekleşen etkinlikte, hem bereket için şükredildi hem de birlik ve beraberlik mesajları verildi. Program yapılan ikramların ardından sona erdi.




Son Dakika › Çevre › Görüntü Türkiye'den! Vatandaşlar toplanıp şükür duası yaptı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?