ABD'li iki üst düzey isim Kiev'de Ukrayna lideri Zelenski ile görüştü! Güvenlik nedeniyle ziyaretin detayları paylaşılmadı - Son Dakika
Dünya

ABD'li iki üst düzey isim Kiev'de Ukrayna lideri Zelenski ile görüştü! Güvenlik nedeniyle ziyaretin detayları paylaşılmadı

Rusya-Ukrayna savaşının 61. gününde bir ilk gerçekleşti. ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ve Savunma Bakanı Lloyd Austin, Kiev'de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile görüştü. Güvenlik nedeniyle ziyaretin detayları açıklanmazken, görüşmelerin çok verimli geçtiği bilgisi yer aldı.

25.04.2022 10:10  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ve Savunma Bakanı Lloyd Austin, Kiev'de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile görüştü.

"BUGÜN AMERİKALILAR KİEV'DE"

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Aleksey Arestoviç, Feigin Live kanalında gece yaptığı açıklamada, Blinken ve Austin'in Kiev'e geldiğini belirterek, "Bugün Amerikalılar Kiev'de. Evet, Devlet Başkanı (Zelenski) ile görüşüyorlar" dedi.

ABD'li üst düzey isimler Ukrayna'da! Zelenski'ye destek ziyaretinde Rusya'ya yönelik sert ifadeler

GÖRÜŞMELER ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

Öte yandan, Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisinden bir yetkilinin kaynak gösterildiği haberlerde, güvenlik nedeniyle ziyaretin detaylarının açıklanmadığı, görüşmelerin çok verimli geçtiği bilgisi yer aldı.

PUTİN'E YÖNELİK AĞIR SÖZLER

Görüşme sonrasında ABD tarafı açıklama yaparken özellikle Blinken'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i hedef aldığı sözler gündem oldu. Blinken, "Egemen ve bağımsız bir Ukrayna, Rusya lideri Putin'in görev süresinden çok daha uzun süreler boyunca burada olacak" dedi.

ABD'li üst düzey isimler Ukrayna'da! Zelenski'ye destek ziyaretinde Rusya'ya yönelik sert ifadeler

SAVAŞ DÖNEMİNDE EN ÜST DÜZEY ZİYARET

Blinken ve Austin'in ziyareti, Rusya-Ukrayna savaşı döneminde, ABD'li yetkililerin Ukrayna'ya yaptığı en üst düzey ziyaret olması açısından dikkat çekiyor.

ABD\'li iki üst düzey isim Kiev\'de Ukrayna lideri Zelenski ile görüştü! Güvenlik nedeniyle ziyaretin detayları paylaşılmadı

Son Dakika Dünya ABD'li iki üst düzey isim Kiev'de Ukrayna lideri Zelenski ile görüştü! Güvenlik nedeniyle ziyaretin detayları paylaşılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor
    15:48 İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor

    İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS), bağışlanan cesetlerin başlarının kesilerek, doktorlara ve diş hekimlerine kozmetik işlemleri öğretmek için kullanıldığını ortaya çıkardı. Bu uygulama, bağışçıların son isteklerinin saygı görmemesiyle eleştiriliyor ve etik kuralların ihlal edilmesine yol açıyor.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı
    15:07 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı

    Yapışık ikizler Abby ve Brittany Hensel, 2021 yılında ABD'li bir gazi ile evlenmişti. Çocuk sahibi olmak isteyen ikizler ve eşinin düğünde çekilen kareleri ise yıllar sonra ortaya çıktı.


Advertisement