Mermiler havada uçuştu! ABD ile Yunanistan, Türkiye'ye 50 kilometre uzaklıkta askeri tatbikat gerçekleştirdi - Son Dakika
Dünya

Mermiler havada uçuştu! ABD ile Yunanistan, Türkiye'ye 50 kilometre uzaklıkta askeri tatbikat gerçekleştirdi

Yunanistan hükümeti, ABD ile birlikte Türkiye'ye 50 km uzaklıkta bulunan Dedeağaç'ta tanklar ve gerçek mermilerin kullanıldığı ortak bir tatbikat gerçekleştirdi.

07.11.2022 15:19  Güncelleme: 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atina yönetimi bölgede gerilimi tırmandıracak hamlelerine devam ediyor. ABD, Dedeağaç bölgesine yığdığı silahlarla Yunanistan ile birlikte Türkiye'ye 50 km uzaklıkta tatbikat gerçekleştirdi.

TATBİKATTA GERÇEK MERMİLER KULLANILDI

Yunanistan medyasında geniş yer alan habere göre, İskeçe Petrochori'deki tank atış poligonunda gerçekleştirilen tatbikatta gerçek mermiler kullanıldı. Tatbikat sırasında belirlenen hedefler tanklar ile vuruldu.

Gerginliği artırıyorlar! ABD ve Yunanistan Türkiye'nin yanı başında askeri tatbikat gerçekleştirdi

TATBİKATI 8 ÜLKENİN TEMSİLCİLERİ İZLEDİ

Ayrıca tatbikatı COL Kelly McDonald, ODC -GR Başkanı, Mısır, Ermenistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Ürdün, İtalya, Kıbrıs ve Romanya'dan gözlemciler, Silahlı Kuvvetler ve Güvenlik Kuvvetleri subayları ile Yerel Yönetim temsilcileri de izledi.

Gerginliği artırıyorlar! ABD ve Yunanistan Türkiye'nin yanı başında askeri tatbikat gerçekleştirdi

TATBİKAT DİYEREK BÖLGEYİ SİLAHLANDIRIYORLAR

Öte yandan ABD, bir süredir özellikle Dedeağaç üssünde önemli yığınaklar yapıyor. Özellikle son iddialara göre Amerika, bu üsse 600 askerini saldırı helikopterleri eşliğinde konuşlandıracak. Birçok zırhlı araç, tank ve top mermilerinin olduğunu üs hakkında ABD yönetimi, Rusya'ya karşı yığınak yaptığını iddia ediyor.

Mermiler havada uçuştu! ABD ile Yunanistan, Türkiye\'ye 50 kilometre uzaklıkta askeri tatbikat gerçekleştirdi

Son Dakika Dünya Mermiler havada uçuştu! ABD ile Yunanistan, Türkiye'ye 50 kilometre uzaklıkta askeri tatbikat gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement