Titan Denizaltısının Parçaları Karaya Çıkarıldı - Son Dakika
Dünya

Titan Denizaltısının Parçaları Karaya Çıkarıldı

Titanik enkazına gerçekleştirdiği dalış sırasında patlayarak batan Titan denizaltısının bazı parçaları karaya çıkarılarak görüntülendi. Denizaltının muşambalarla kaplı metal parçaları dikkat çekti. Araştırmacılar, okyanus tabanından çıkarılan enkaz parçalarının kazanın nedeninin belirlenmesi için yürütülen soruşturmaya ışık tutacağını söylediği belirtildi. Enkazın nereye götürüleceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

28.06.2023 23:21  Güncelleme: 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Titanik enkazına gerçekleştirdiği dalış sırasında patlayarak batan Titan denizaltısının bazı parçaları karaya çıkarılarak görüntülendi. Denizaltının muşambalarla kaplı metal parçaları dikkat çekti.

Titan Denizaltısının Parçaları Karaya Çıkarıldı

BATAN DENİZALTINDA 5 KİŞİ ÖLDÜ

Atlantik Okyanusu'ndaki Titanik gemisinin enkazına 18 Haziran'da turistik gezi düzenleyen OceanGate şirketine ait Titan denizaltısı bir anda kayıplara karıştı. Yapılan çalışmalarda denizaltının içe doğru patlayarak battığı tespit edildi. Olayda 5 kişi yaşamını yitirdi.

Titan Denizaltısının Parçaları Karaya Çıkarıldı

DENİZALTININ PARÇALARINA ULAŞILDI

ABD Sahil Güvenlik yetkilileri, denizaltının enkazına ulaşmak için harekete geçti. Uzaktan kumandalı araçlarla gerçekleştirilen çalışmaların ardından Titan'as ait bazı parçalara ulaşıldı. Kanada'nın St John's kentindeki Horizon Arctic gemisinden indirilen enkaz parçaları Newfoundland, St. John's ve Labrador limanlarında toplanmaya başlandı.

Titan Denizaltısının Parçaları Karaya Çıkarıldı

İNİŞ TAKIMI VE ARKA KAPAĞI DA VAR

Fotoğraflarda, vinçlerle kamyonlara yüklenmeden önce, muşambalarla kaplı metal parçaları dikkatlerden kaçmadı. ABD Sahil Güvenlik yetkilileri, enkaz arasında denizaltının iniş takımının ve arka kapağının da bulunduğunu söyledi.

Titan Denizaltısının Parçaları Karaya Çıkarıldı

SORUŞTURMAYA IŞIK TUTACAK

Araştırmacılar, okyanus tabanından çıkarılan enkaz parçalarının kazanın nedeninin belirlenmesi için yürütülen soruşturmaya ışık tutacağını söylediği belirtildi. Enkazın nereye götürüleceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

Titan Denizaltısının Parçaları Karaya Çıkarıldı
Titan Denizaltısının Parçaları Karaya Çıkarıldı

Son Dakika Dünya Titan Denizaltısının Parçaları Karaya Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Resul Bey: mitolojik ilahın, putun adını koymaya devam ettikçe bu araçlara, batmaya devam edeceklerdir.. 2 5 Yanıtla
  • mert çelik: yine ajan kacırma olayıdır,aıleden bırı tutmustur adam,servete konmustur..ıcındekıler ortada yok ne leke ız var ne bırsey,bos teneke atmıslar oraya,adamları nereye kacırdılar acaba 0 0 Yanıtla
    bruno Sen: Nerden biliyorsun içinde adam olmadıgını adamlar musamba ile kapatmiş neden diye bir sorgulasana bir kafanda Anlaşilan çok filim seyrediyorsun 0 0

Advertisement