Ufak bir öksürükle dünyası başına yıkıldı! Önce sakat kaldı, sonra kendisini öldürdü - Son Dakika
Dünya

Ufak bir öksürükle dünyası başına yıkıldı! Önce sakat kaldı, sonra kendisini öldürdü

Avustralya'da hemşirelik yapan bir kadın, öksürük şikayetiyle gittiği hastanede sepsis geçirdi. Önce bacağı ve kolu kesilen kadın, yaşadığı durumu kaldırmayarak intihar etti. Kadının ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada, "Yaşadığı durumu kaldıramadı" ifadesine yer verildi.

10.11.2021 15:26  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinde hemşire olarak görev yapan 53 yaşındaki Jayne Carpenter adlı kadının ufak bir öksürük şikayeti, hayatını kabusa çevirdi. Carpenter, 2016 yılında kısa bir öksürük yaşadı ancak bunu önemsemedi daha sonra durumu fenalaşan kadın, hemen hastaneye gitti. Hastaneye yatırılan kadının vücudu enfeksiyona karşı tepki verince sepsis gelişti ve kadının ayakları ile kolu kesildi.

UZUN SÜRE MÜCADELE ETTİ

2016 yılında başına gelen bu durumla bir süre mücadele eden ve toplanan yardım kampanyası sayesinde protez bacağına kavuşan Carpenter yine de eski yaşantısına dönemedi ve 2019 yılında aşırı derecede alkol aldıktan sonra kendi yaşamına son verdi. Carpenter intihar ettikten sonra evde kocası tarafından bulundu.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Kadının vefatıyla ilgili Güney Galler Merkez Adli Tıp yetkilileri tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Yetkililer, kadının ölüm nedeninin intihar olduğunu raporladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Güney Galler Merkez Adli Tıp Tabip Yardımcısı Dr. Sarah-Jane Richards, "Kuşkusuz ki yaşadığı durum onu çok etkiledi. O daha önce sağlıklı bir kadınken, uzuvlarını kaybederek büyük bir sarsıntı yaşadı ve bunu atlatamadı" ifadelerini kullandı.

Ufak bir öksürük dünyasını başına yıktı! Önce sakat kaldı, sonra kendisini öldürdü
Ufak bir öksürük dünyasını başına yıktı! Önce sakat kaldı, sonra kendisini öldürdü
Ufak bir öksürükle dünyası başına yıkıldı! Önce sakat kaldı, sonra kendisini öldürdü

Son Dakika Dünya Ufak bir öksürükle dünyası başına yıkıldı! Önce sakat kaldı, sonra kendisini öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement