Kamuda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Atama - Son Dakika
Ekonomi

Kamuda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Atama

Kamuda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Atama

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Edip Yılmaz, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş.Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Korhan Erdoğan, Elektrik Üretim A.Ş.Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Ali...

12.11.2013 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Edip Yılmaz, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Korhan Erdoğan, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Ali Ertunç, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Salih Köse, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Emin Darıcı, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Açıkel atandı.

Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Hazine temsilcisi olarak Edip Yılmaz atandı. Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Hazine temsilcisi olarak Korhan Erdoğan, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğünde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Hazine temsilcisi olarak Mehmet Ali Ertunç getirildi.

Hazine temsilcisi olarak Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Salih Köse, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'nde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Emin Darıcı, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Açıkel atandı.

-SİVAS AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜNE ATAMA-

Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne, Sefer Buğrul getirilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliği'ne Faruk Çakmak atandı. Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Mehmet Gökçek'in ataması yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bakanlık Müşavirliğine Abdülaziz Ünal atandı.

-EKONOMİ BAKANLIĞI'NA ATAMALAR-

Ekonomi Bakanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü'ne Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Naci Gençtürk, Marmara Bölge Müdürlüğü'ne Doğu Anadolu Bölge Müdürü Mehmet Nurettin Tanın, Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğüne Marmara Bölge Müdürü Çağatay Öztürk, Batı Anadolu Bölge Müdürlüğüne Batı Karadeniz Bölge Müdürü Sadık Cinaz, Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğüne Batı Anadolu Bölge Müdürü Muzaffer Ertürk atandı.

-TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU'NDA GÖREV DEĞİŞİMİ-

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Özçelik, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Yerine Ercan Gebeş atandı. Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcılığı'na, Orta Anadolu 3. (Kızılcahamam) Bölge Müdürü Bülent Kalı'nın ataması yapılırken, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Dr. Nevzat Kavaklı'nın yeniden ataması gerçekleştirildi.

-GIDA BAKANLIĞI VE DSİ'DE ATAMALAR-

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Bakanlık Müşavirliğine, Esra Gül Karanis, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) Kayseri 12. Bölge Müdürlüğü'ne Hayrullah Coşkun, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Aydın 21. Bölge Müdürlüğü'ne Kaya Yıldız getirildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Kamuda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement