Kayseri: Anadolu'da Büyük Buluşma - Son Dakika
Ekonomi

Kayseri: Anadolu'da Büyük Buluşma

İhlas Fuar Hizmetleri Tarafından Düzenlenen 2. Büyük Anadolu Matbaa ve Kağıt Teknolojileri Fuarı, 15 Eylül Cuma Günü Kayseri'de Açılacak. Kayseri Fuar Alanı'ndaki Dünya Ticaret Merkezi'nde Gerçekleştirilecek ve 3 Gün Sürecek Olan 2. Büyük Anadolu Matbaa ve Kağıt Teknolojileri Fuarı'nda, Matbaa ve Kağıt Sektöründeki Son Teknoloji Makineler ve Ürünler Sergilenecek.

12.09.2006 13:01

İhlas Fuar Hizmetleri tarafından düzenlenen 2. Büyük Anadolu Matbaa ve Kağıt Teknolojileri Fuarı, 15 Eylül Cuma günü Kayseri'de açılacak. Kayseri Fuar Alanı'ndaki Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve 3 gün sürecek olan 2. Büyük Anadolu Matbaa ve Kağıt Teknolojileri Fuarı'nda, matbaa ve kağıt sektöründeki son teknoloji makineler ve ürünler sergilenecek.

İhlas Fuar Hizmetleri Genel Müdürü Hüseyin Boz, düzenlenecek fuarla ilgili yaptığı açıklamada, tüm dünya ülkeleri için en stratejik sektörlerden biri olan matbaa sektörünün, Türkiye'deki gelişiminin hızını artırarak devam ettiğini kaydetti. Boz, "Dünya kalitesini yakalayan Türk matbaa sektörü, birçok bakımdan en iyiler sınıfında. İnsan var oldukça var olmaya devam edecek olan kağıtçılık ve matbaa sektörü, son zamanlarda, dijital baskıların ve masaüstü yayınların artmasına rağmen, değerinden hiçbir şey kaybetmiyor. En son teknolojileri yakından takip eden ülkemiz, batı standartlarına ulaşmayı çoktan başardı. Her defasında farklı bir Anadolu kentinde düzenlenecek olan ve bu sene Kayseri'de ikincisi düzenlenen Büyük Anadolu Buluşması temalı, Matbaa ve Kağıt Teknolojileri Fuarı'nın gördüğü yoğun ilgi ve talep, Türk matbaa sanayinin gelişime ne kadar açık olduğunun en iyi kanıtı. Son teknoloji makine ve ürünlerin sergileneceği ve sektörde yaşanan en son gelişmelerin, sektör mensupları ile paylaşılacağı fuar sonrasında, yeni yatırımların gerçekleşmesi ve Anadolu'da beklenen hareketliliğin sağlanması ve rekabet gücünün artması bekleniyor" dedi.

100 katılımcısıyla göz dolduran fuar için Adana, Gaziantep, Denizli, Mersin, Antalya, Alanya, Aydın, Kayseri, Konya, Samsun, Şanlıurfa, Ankara ve İzmir gibi illerden fuar alanına otobüs kaldırılacağını da belirten Hüseyin Boz, İhlas Fuar Hizmetleri A.Ş. hakkında şu bilgileri verdi:

"İhlas Fuar Hizmetleri A.Ş. ilk organizasyonunu 1988 yılında Tekstil Makineleri Fuarı ile gerçekleştirdi. Düzenlediği spesifik fuarlarla başarısını kanıtlayan şirketimiz, Büyük Anadolu Matbaa ve Kağıt Teknolojileri Fuarı ile 69. fuarına imza atmış durumda. Fuar hizmetlerinin yanı sıra yayıncılık konusunda da faaliyet gösteren şirketimiz, çıkardığı sektörel yayınlarla da beğeni kazanıyor."

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kayseri: Anadolu'da Büyük Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement