13 ilde DEAŞ operasyonunda 72 şüpheli yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

13 ilde DEAŞ operasyonunda 72 şüpheli yakalandı

25.07.2024 10:53

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinesinde 13 ilde gerçekleştirilen DEAŞ operasyonlarında 72 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda çok miktarda döviz ve Türk lirası ile birlikte dijital materyal ele geçirildi.

(ANKARA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 72 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinesinde il emniyet müdürlüklerince Ankara, Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Mersin, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 13 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik "GÜRZ-1" operasyonları düzenlendiğini belirtti.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 72 şüphelinin yakalandığını, çok miktarda döviz ve Türk lirası ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildini belirtti.

Kaynak: ANKA

Advertisement