15 Aylık Bebeğini Döverek Öldüren Anne Konuştu: Kocama Ders Vermek İçin Yaptım - Son Dakika
Güncel

15 Aylık Bebeğini Döverek Öldüren Anne Konuştu: Kocama Ders Vermek İçin Yaptım

Adana'da 15 aylık bebeğini döverek öldüren cani anne, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Cani ifadesinde, "Kocama kızdım, ona ders vermek ve canını yakmak için bebeğimi öldürdüm." dedi.

19.11.2018 09:11  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 15 aylık bebeğini döverek öldüren genç kadın, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Kadının ifadesinde "Kocama kızdım, ona ders vermek ve onun canını yakmak için bebeğimi öldürdüm" dediği öğrenildi. Tutuklanan Aysel Y., daha sonra Mersin'in Tarsus ilçesindeki kadın cezaevine götürüldü.

15 AYLIK KIZINI DÖVEREK ÖLDÜRDÜ

17 Kasım Cumartesi günü merkez Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Aysel Y. (23) iki yıl önce dini nikahla evlendiği İlhami Korkmaz'dan (48) dünyaya gelen 15 aylık kızı Emine Korkmaz'ı döverek öldürmekten gözaltına alındı.

"ÖLDÜRDÜM İŞTE NE VAR?"

Gözaltına alınan anne Aysel Y., polis aracına götürülürken basın mensuplarına "Evet öldürdüm işte ne var? Canım istedi. Psikolojim bozuk. Pişmanım. Eşimin Allah belasını versin" dedi.

15 Aylık Bebeğini Döverek Öldüren Anne Konuştu: Kocama Ders Vermek İçin Yaptım

"KOCAMA DERS VERMEK İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğine götürülerek sorguya alınan genç kadının cinayeti eşinin eve gelmeyip, kendilerine bakmamasından dolayı psikolojisi bozulduğu için işlediğini söyleyerek, "Kocam benimle ve evle ilgilenmiyordu ona ders vermek, canını acıtmak için bebeğimi öldürdüm. Ancak kendime geldiğimde kendi canım çok yanıyordu" dediği öğrenildi.

15 Aylık Bebeğini Döverek Öldüren Anne Konuştu: Kocama Ders Vermek İçin Yaptım

CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Genç kadın, ifadesinin alınmasının ardından ağlayarak gittiği adliyede savcıya da ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderildi. Tutuklanan Aysel Y., daha sonra Mersin'in Tarsus ilçesindeki kadın cezaevine götürüldü.

15 Aylık Bebeğini Döverek Öldüren Anne Konuştu: Kocama Ders Vermek İçin Yaptım

ADANA'DA BENZER OLAY YAŞANMIŞTI

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Geçitli Mahallesi'nde de 21 Ekim günü kocasıyla tartışan ve yine onun canını yakmak isteyen Selma C. isimli bir genç kadın 3 çocuğunun boğazını keserek öldürmüş kendisi de intihar girişiminde bulunmuş ancak kurtarılmıştı.

Her iki olayda da kadınların kocalarının canını yakmak için çocuklarının canına kıydığı görüldü. Kadın, tedavisinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

15 Aylık Bebeğini Döverek Öldüren Anne Konuştu: Kocama Ders Vermek İçin Yaptım
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Aylık Bebeğini Döverek Öldüren Anne Konuştu: Kocama Ders Vermek İçin Yaptım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • ...: SENIN SADECE VE SADECE ALLAH BELANI VERSIN SEN NASIL BIR MAHLUKATSIN 18 1 Yanıtla
  • ayşe: saglıksız evlilik saglıksız ANNE SAGLIKSIZ BABA İKİSİDE SUÇLU OLAN çocuklara oldu bu tür evliliklerde yanlış en başta yapılmış 14 0 Yanıtla
  • Ayde : Bu kadın nasıl 23 yaşında. Sanki 50 gibi 11 0 Yanıtla
  • gh: Allah ıslah etsin sözün bittiği yerdeyiz.... 10 0 Yanıtla
  • hava: tipsiz kopek kocan tokat vurdu dıye şikaet edersın nıye masum bebege kıydın senın gıbı anannın o ellerın cayır cayır yansın 8 0 Yanıtla
  • Swi: Bu mübarek günde Allahtan tek dileğim seni bu dünyada yılan gibi yerde sürüklemeden canını almasın ölmek için Allaha yalvar da Allah seni daha çok süründürsün inşallah.amin. 8 0 Yanıtla
  • Yorum: Artık ota çiçege pskolojim bozuk denmeye basladı herkes iyimiş herseyi yap sonra pskolojim bozuk de 7 0 Yanıtla
  • ,.,: cehenneme bile layık değilsin.. 5 1 Yanıtla
  • Diyarlı : Arkadaşlar cezaevi onun icin her saniye ölüm idam edilse kurutulur ama içerde sürünsün 6 0 Yanıtla
  • ...: VİCDANSIZZZZZZZZZZZ 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement