Baba-kızdan kahreden haber! Kötü koku ihbarına gelen ekipler içeri girdiğinde dehşete düştü
Hatay’ın Antakya ilçesinde bir evden gelen kötü koku ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, bir süredir kendilerinden haber alınamayan 54 yaşındaki Mustafa Kural ile 18 yaşındaki kızı Havva Büşra Kural’ın cansız bedenlerine ulaştı. Baba ve kızının cenazeleri, olay yerindeki incelemenin ardından Hatay Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ölüm nedenleri otopsinin ardından belli olacak.
Antakya’da bir evden yayılan yoğun kötü koku, baba ve kızının ölümünü ortaya çıkardı. Bir süredir haber alınamayan 2 kişinin evde cansız bedenleri bulundu.

İTFAİYE DESTEĞİYLE EVE GİRİLDİ
Sofular Mahallesi Gümüşlü Sokak’ta akşam saatlerinde bir evden yoğun kötü koku geldiği ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye erlerinin desteğiyle eve giren polis ve sağlık ekipleri, Mustafa Kural ile kızı Havva Büşra Kural’ın cansız bedenleriyle karşılaştı.

CENAZELER ADLİ TIP’A KALDIRILDI
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından baba ve kızının cenazeleri Hatay Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kesin ölüm nedenlerinin otopsi işlemlerinin ardından belirlenmesi bekleniyor.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA



Sizin düşünceleriniz neler ?