Atatürk'e hakaretten tutuklanıp serbest bırakılan dönerci yine maske takmadı - Son Dakika
Güncel

Atatürk'e hakaretten tutuklanıp serbest bırakılan dönerci yine maske takmadı

Erzurum'da sosyal medyadaki canlı yayında Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret edip tutuklanan Üçler Döner'in sahibi Mustafa Atmaca verem hastası olduğu ortaya çıkınca serbest bırakılmıştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla geri dönen Atmaca'nın seçtiği şarkıdaki, ''İlahi adalet diye bir terazi var. Asla şaşmaz. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.'' sözleri dikkat çekerken, ünlü dönercinin verem hastası olmasına rağmen müşterilere servis yaparken hala maske takmadığı görüldü.

25.12.2023 17:12  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da sosyal medyadaki canlı yayında Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret eden Üçler Döner'in sahibi Mustafa Atmaca gözaltına alındıktan sonra tutuklanmış, verem hastası olduğu ortaya çıkınca tahliye edilmişti. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla geri dönen Atmaca'nın seçtiği şarkıdaki, "İlahi adalet diye bir terazi var. Asla şaşmaz. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz." sözleri dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca eski alışkanlığından vazgeçmeyen Atmaca'nın verem hastası olmasına rağmen müşterilere servis yaparken hala maske takmadığı görüldü.

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA HAKARET ETMİŞTİ

Erzurum'da faaliyet gösteren dönerci dükkanının sahibi olan Mustafa Atmaca, geçtiğimiz kasım ayında, sosyal medya hesabındaki canlı yayında Atatürk ve silah arkadaşları hakkında skandal ifadeler kullandı. Gözaltına alınan Atmaca tutuklanıp cezaevine gönderildi. Verem hastası olduğu ortaya çıkan Atmaca birkaç gün sonra serbest bırakıldı.

Atatürk'e hakaretten tutuklanıp serbest bırakılmıştı! Ünlü dönerci Mustafa Şaşmaz'ın paylaşımındaki müzik dikkat çekti

PAYLAŞTIĞI VİDEODAKİ MÜZİK DİKKAT ÇEKTİ

İşine geri dönen Mustafa Atmaca, sahibi olduğu Üçler Döner'in 650 bin takipçili TikTok hesabından video paylaştı. Videoda çalan şarkının, "İlahi adalet diye bir terazi var. Asla şaşmaz. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz Haksızlığa uğrayanlar sabretsin. Mücadele yeryüzünde olsa da hüküm sadece Allah'ındır." sözleri dikkat çekti.

Atatürk'e hakaretten tutuklanıp serbest bırakılmıştı! Ünlü dönerci Mustafa Şaşmaz'ın paylaşımındaki müzik dikkat çekti

YİNE MASKE TAKMADI

Verem hastası olduğu halde müşterilerine maskesiz servis yaptığı için tepkilerin odağına yerleşen Mustafa Atmaca'nın son yüklediği videoda da bu alışkanlığından vazgeçmediği görüldü. Atmaca'nın müşterilere maskesiz servis yapmaya devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Atatürk'e hakaretten tutuklanıp serbest bırakılmıştı! Ünlü dönerci Mustafa Şaşmaz'ın paylaşımındaki müzik dikkat çekti

NE OLMUŞTU?

Erzurum'da faaliyet gösteren dönerci dükkanının sahibi olan Mustafa Atmaca, "Hacı'nın yağ akımı" adı altında 'Tiktok'ta açtığı 650 bin takipçisi bulunan sayfasında, canlı yayında bir takipçisiyle tartışmı. Mustafa Atmaca, tartışma sırasında "Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan'a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de Kudüs te bizim toprağımız. Siz İsrail'e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti" dedi.

Atatürk'e hakaretten tutuklanıp serbest bırakılmıştı! Ünlü dönerci Mustafa Şaşmaz'ın paylaşımındaki müzik dikkat çekti

TUTUKLANIP SERBEST BIRAKILMIŞTI

Atmaca'ya sözleri nedeniyle takipçileri büyük tepki gösterdi. Bunun üzerine Mustafa Atmaca, Atatürk'e hakaret ettiği suçlamasıyla Erzurum Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Atmaca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Verem hastası olduğu anlaşılan Atmaca daha sonra serbest bırakılmıştı.

Atatürk'e hakaretten tutuklanıp serbest bırakılmıştı! Ünlü dönerci Mustafa Şaşmaz'ın paylaşımındaki müzik dikkat çekti
Atatürk\'e hakaretten tutuklanıp serbest bırakılan dönerci yine maske takmadı

Son Dakika Güncel Atatürk'e hakaretten tutuklanıp serbest bırakılan dönerci yine maske takmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Mmt Erd: Adamın eline sağlık çok lezzetli işini çok iyi yapıyor... 265 123 Yanıtla
    Beşiktaş 1903: Aynı kafasiniz tabi oversin 12 22
  • Sabri Çakar: Hastalık saçıyor ülkede denetleyen kurum napıyor acaba yan gel yat işleri bu devlet memurunu denetleyen yok bu video bile ihbar sayılmalı ve hastalık yayan bu adam engellenmeli eline sağlık diyenler gitsin çocuk ları ile yesin madem begeniyorlar ama yemezler hasta diye 84 189 Yanıtla
  • Volkan Çağdaş: Atatürk'e hakaret eden kim varsa Allah belasını versin. Bu ülkeyi Atatürk kurdu. Kısa sürede uçak üretip satan bir ülke haline getirdi. Biz hep din istismarcılarının yüzünden geri gidiyoruz. Halkımız dini menfaatleri için kullananlara kanıyor ve bu ülkeye yazık oluyor. Uykudan ne zaman uyanırsak ozaman Atatürk'ün Türkiye'si gibi uluslararası kuruluşların kapısında bekletilen değil, davet edilen bir ülke oluruz. 103 67 Yanıtla
  • Hasan Ali Yıldız: Tipi ne olsunki el lezzeti o olsun Veremin elinden birşeymi yiyilir 82 33 Yanıtla
  • Necati Kaya: Adam Tüberküloz döner diye dükkan açmış. Dükkana giden firesiz verem oluyor. 71 22 Yanıtla
  • MUSTAFA AKTAŞ: Erzurum tayfasinin yüzde 90 bu kafa zaten. Belki bu şekilde faydalı olur 21 16 Yanıtla
  • Mmt Erd: Sabret ey amca ahiret var herkes yaptığının karşılığını Allah'a verecek. Dünya da ne kadar açılan veya kapanan dosya varsa ahirette tekrardan hesap sorulacak. Sabr 18 9 Yanıtla

Advertisement