Denizli - Şarkılar Dünya Barışı İçin Söylendi - Son Dakika
Güncel

Denizli - Şarkılar Dünya Barışı İçin Söylendi

Denizli - Şarkılar Dünya Barışı İçin Söylendi

Filistinli Gruba Alkış

01.06.2010 21:17

Filistinli gruba alkış

Filistinli grubun şarkısı sırasında elektriklerin kesilmesi ''İçeride MOSSAD ajanı var' esprilerine neden oldu.

DENİZLİ Belediyesi ile TRT işbirliğiyle ikincisi bu yıl düzenlenen Uluslararası Türkçe Müzik Festivali'nin ilk günü renkli başladı. 25 ülkeden katılan çok sayıda sanatçı, Pamukkale Antik Tiyatro'da Türkçe şarkılar söyledi. 10 bin kişinin izlediği etkinlikte sanatçılar, şarkılarını dünya barışı için söyleyip, terörü lanetledi. Filistinli grubun şarkısı sırasında elektriklerin kesilmesi ''İçeride MOSSAD ajanı var' esprilerine neden oldu.

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı AKP'li Nihat Zeybekci ve AKP Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan'ın da izlediği müzik festivali dün (pazar) saat 20.00'de başladı, 23.30'da sona erdi. Pamukkale Antik Tiyatro'daki festivale katılan Filistin grubu büyük alkış aldı. Filistin bayrağıyla sahneye çıkan grup, ''Hiç kimsesiz topraklarda çaresiziz' adlı şarkıyı seslendirdi. TRT'nin de canlı yayınladığı etkinlikte Filistin Grubu, sahneye çakıp şarkılarını söylemeye başlayınca elektrik kesintisi oldu. TRT'nin de canlı yayınına kısa bir ara verildi. Antik tiyatro karanlığa bürünürken, ''İçeride MOSSAD ajanı var. Elektrikleri kestiler' esprileri yayıldı. Teknik arıza kısa sürede giderildi ve Filistinliler şarkılarını tamamladı.

Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Kırgızistan, Kosova, Moldova, Pakibtan, Rusya, Suriye, Tataristan, Tunus, Türkmenistan, Ürdün, Çuvasistan, Filistin, Gürcistan, Irak, Kazakistan, KKTC, Kırım, Makedonya, Özbekistan ve Romanya'dan festivale katılan sanatçılar, şarkılarını dünya barışı için söyledi. 10 bin kişinin izlediği etkinlikte, 25 ülkeden katılan sanatçılar terörü lanetlendi.

Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Türkçe Müzik Festivali'nin 3 Haziran'daki gala konseriyle sona ereceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli - Şarkılar Dünya Barışı İçin Söylendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement