Mirkelam, The Ritz-Carlton, İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Mirkelam, The Ritz-Carlton, İstanbul'da

Mirkelam, The Ritz-Carlton, İstanbul\'da

'Her Gece' şarkısıyla bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mirkelam, eşsiz boğaz manzarası ve tüm hava koşullarına uygun muhteşem terası ile The Ritz- Carlton, İstanbul, Bleu Lounge'da müzikseverlere nostalji ve heyecan dolu bir gece yaşatacak!

23.03.2017 11:03  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıncı solo albümü "Denizin Arka Yüzü"nde, sözü ve müziği kendisine ait 10 yeni şarkıya yer veren Mirkelam; alaturka, elektronik müzik tınılarını beceriyle kullanma yeteneğinin yanı sıra, alışılmış kalıpların dışına çıkan, ironik bir sokak konuşması havası içeren ve ilginç uyaklarla birbirine bağlanan sözleriyle, müzik dünyasının usta isimleri arasında yer almayı başardı.

'Her gece','Tavla', 'Unutulmaz'gibi ikonik parçalarıyla 90'lara damga vuran Mirkelam, geceye özel bir repertuvar hazırlayarak, yeni parçalarının yanı sıra unutulmayan hitleri ile Bleu Lounge sahnesinde dinleyicilerle ile buluşacak. Konser, 31 Mart 2017 Cuma günü The Ritz-Carlton, İstanbul'un muhteşem terasıyla dinleyicilere keyifli bir gece vaat eden Bleu Lounge sahnesinde gerçekleşecek.

The Ritz-Carlton, İstanbul, keyifli şarkılarıyla Mirkelam'a eşlik etmek isteyen müzikseverleri açık havada kendine özgü kokteylleri ve Türk mutfağından esinlenen menüsüyle Bleu Lounge'a davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mirkelam, The Ritz-Carlton, İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement