Şanlıurfa’da meydana gelen dehşet verici olayda, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan bir koca, otobüs durağında bekleyen boşanma aşamasındaki eşini tabancayla vurarak ağır yaraladı.
Olay, öğle saatlerinde Paşabağı Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde bulunan bir otobüs durağında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bir süredir ayrı yaşayan ve boşanma sürecinde olan Emine Dişçi (60) ile Ahmet Dişçi (67) durakta karşı karşıya geldi. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ahmet Dişçi, yanındaki tabancayı çıkararak 1 çocuk annesi eşine peş peşe ateş etti.

Kurşunların hedefi olan Emine Dişçi kanlar içinde yere yığılırken, çevrede büyük bir panik yaşandı. Ağır yaralanan talihsiz kadın, çevredekilerin yardımıyla zaman kaybedilmeden özel bir araçla hastaneye ulaştırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Emine Dişçi’nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Saldırının ardından elindeki silahla olay yerinde bekleyen Ahmet Dişçi, çevredekilerin araya girmesiyle sakinleşti. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, şüpheliyi suç aletiyle birlikte gözaltına aldı.

Şüpheli Ahmet Dişçi hakkında, eşinin daha önce yaptığı şikayetler doğrultusunda verilmiş bir uzaklaştırma kararı bulunduğu ortaya çıktı.
Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Son Dakika › Güncel › Uzaklaştırma kararı bile durduramadı: Durakta bekleyen eşine kurşun yağdırdı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (2)