Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmeleri - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmeleri

Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye\'de yaşanan son dakika gelişmeleri

Prof. Dr. Şener'den kapanma açıklaması geldi, 11 yaşındaki Suriyeli Muhammed, başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla iki bakanlığa kritik atama gerçekleşti gibi gündemde meydana gelen gelişmelerin yer aldığı haber turuna bu sayfadan erişebilirsiniz.

30.10.2021 10:57  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla iki bakanlığa kritik atamalar, 11 yaşındaki Suriyeli çocuk, başı ezilmiş halde bulundu gibi gündemde yaşanan olaylardan derlenen haberler bu sayfada yer almaktadır.

PROF.DR. ŞENER, KAPANMA KONUSUNA DEĞİNDİ

Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmeleri

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, koronavirüs vaka sayılarının günlük 25- 30 bin aralığında olduğunu belirterek, "Günlük 60 bin, 70 bin vaka sayılarına sıçrama olması durumunda ise yeniden kapanma, okulların kapanması gibi tabloları gündeme gelme durumu söz konusu olabilir" sözlerine yer verdi. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, koronavirüs salgınında son dönemde Türkiye'de artan vaka sayılarını değerlendirdi. Prof. Dr. Şener, günlük 60 bin, 70 bin vaka sayları görüldüğü takdirde yeniden kapanmanın, okulların kapanması gibi tabloların gündeme gelme durumunun söz konusu olabileceğine dikkat çekti.

KAYIP İLANI VERİLEN 11 YAŞINDAKİ ÇOCUK, ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmeleri

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, 2 gün önce kaybolan 11 yaşındaki Suriye uyruklu Muhammed Hattabi, vatandaşların haber vermesiyle boş bir gecekondunun içinde başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu.Akşam saatlerinde Alemdağ Mahallesindeki bir gecekonduda bir erkek çocuğun hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, polise haber verdi.

İKİ BAKANLIĞA KRİTİK ATAMALAR

Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmeleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Helal Akreditasyon Kurumu'nda atamalar gerçekleştirildi. Alınan kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Talha Türkoğlu, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak, Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal ile Ardahan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ulaş Karaca görevlerinden alındı.

Son Dakika Güncel Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement