IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı başladı - Son Dakika
Güncel

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı başladı

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı başladı

Ailesini kapan gençler soluğu IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları'nda alıyor… Yurtdışında eğitim hayalleri bu fuarda gerçeğe bir adım daha yaklaşıyor.

16.03.2016 11:39  Güncelleme: 11:49

Liseden yaz okuluna, üniversiteden yüksek lisansa, stajdan mesleki eğitim programlarına kadar pek çok alanda eğitim almak isteyenler, 29. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları'nda buluşuyor.

2002 yılından bu yana hızla gelişerek Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük yurtdışı eğitim organizasyonu olan IEFT Fuarları (International Education Fairs of Turkey), bu yıl 29'uncu kez kapılarını açıyor. Her yıl binlerce öğrencinin yurtdışında eğitim için güvendiği adres olan IEFT; Türk gençlere dünyanın en iyi üniversitelerinde eğitim alma şansı sunuyor.

Liseden yaz okuluna, üniversiteden yüksek lisansa kadar pek çok alanda gençlere fırsatlar sunan IEFT; Oxford'dan Harvard'a dünyanın önde gelen üniversitelerine kabul olmanın inceliklerini öğrencilerle paylaşıyor. Dünyanın en iyileri sıralamasında yer alan pek çok üniversite 29. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları'nda 1000 başarılı öğrenciye çeşitli seviyelerde burslar sunuyor.

Eğitimde son trendler hakkında haberdar olmak, liseler ve üniversiteler hakkında bilgi almak, burs başvuruları yapmak, mesleki kariyerlerine yurtdışında devam etmek ve geliştirmek isteyenler 14- 23 Mart tarihlerinde 5 ayrı şehirde düzenlenecek olan 29. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları'nda bilgi alabilecekler. 25 ülkeden 200'e yakın kolej ve üniversite Adana, Ankara, Eskişehir, İstanbul ve İzmir'de gençler ve aileleriyle buluşacak.

1000 başarılı Öğrenci Aranıyor:

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları'na katılan 200'ün üzerinde okul Türkiye'den bin başarılı öğrenci arıyor... Fuara katılan okulların Türk öğrenciler için sunmuş oldukları burslar sayesinde yaklaşık bin başarılı öğrenci dünyanın en iyi üniversitelerinde burslu olarak okuma fırsatı yakalayabilecek. Başarı burslarının yanı sıra öğrenciler; dil kursları, online İngilizce programlar ve ücretsiz TOEFL Ibt seviye tespit sınavlarıyla yurtdışında eğitime bir adım daha yaklaşma imkanı bulacak.

Dünyanın En İyi Üniversitelerinde Yaz Okulları

Çocuklarının eğitimine önem veren ve erken yaşta yurtdışında eğitim almaya başlamasını isteyen aileler de yurtdışı eğitimin güvenilir adresi IEFT'yi tercih ediyor… Çocuklarının ana dil seviyesinde yabancı dil öğrenmesini isteyen aileler; çocuklarını spor, sanat ve dil eğitiminin biraraya geldiği yaz okullarına gönderirken, pek çok aile de çocuklarına Harvard ve Oxford gibi dünya çapında bir numara okulların ayrıcalıklı dünyasını deneyimletmek istiyor. Çocuklar yaz okullarında dil eğitimi alıp, spor ve sanat becerilerini geliştirirken, Harvard ve Oxford'da eğitim alabilmenin inceliklerini de öğrenebiliyor.

Staj Programları ve Mesleki Eğitimler

Yurtdışında stajlarla CV'sini güçlendirmek isteyen yeni mezunlar, kendini geliştirerek iş dünyasındaki yarışta bir adım öne çıkmak isteyen orta seviye çalışanlar ve mesleki kariyerine yurtdışında devam etmeyi amaçlayan profesyoneller IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarların'da yeni imkanlar ve son trendler hakkında bilgi alıyor. Kanada'dan Avustralya'ya, ABD'den Japonya'ya kadar pek çok ülkeden eğitim kurumlarının temsilcileri katılımcıların mesleki gelişimleri için en son fırsatları bu fuarda sunuyor.

110'dan fazla seminere ev sahipliği yapacak olan fuarlara; ABD ve İngiltere'den 50'nin üzerinde olmak üzere; Almanya, Kanada, Avustralya, Rusya, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, Macaristan, Polonya, Çin, Danimarka, Litvanya, Avusturya, Estonya gibi dünyanın değişik ülkelerinden 200'e yakın eğitim kurumu katılacak.

Fuarlara katılacak kurumlar arasında; University of Melbourne, Univesity of California, Brunel University, Northeastern University, Bangor University, York University, Vancouver Film School, Birkbeck University of London, York University, Bangor University, University of Portsmouth, Coventry University, Birmingham City University, London School of Commerce, Newcastle University, Robert Gordon University, University of Cologne, University of Bremen, University of Roehampton, University of Southampton, Oxford International, Upper Iowa University, University of South Florida, Central Michigan University, Belarusian State University, V.N. Karazin Kharkiv National University… gibi dünyaca ünlü ve en iyiler sıralamasında bulunan üniversiteler yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement