Akhisar Belediyespor - Beşiktaş Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor - Beşiktaş Maçından Notlar

Akhisar Belediyespor - Beşiktaş Maçından Notlar

spor Toto Süper Lig'de 69 puan ile Fenerbahçe'nin 5 puan önünde lider durumda bulunan Beşiktaş, 30. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşılaştı.

23.04.2016 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

spor Toto Süper Lig'de 69 puan ile Fenerbahçe'nin 5 puan önünde lider durumda bulunan Beşiktaş, 30. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşılaştı.

Beşiktaş, şampiyonluk yarışında saha içi mücadelenin önemli olduğu kadar psikolojik savaşların da yaşandığı kritik haftalarda Akhisar'ı yenerek puan farkını 8'e çıkarmak istiyor. Siyah Beyazlılar, böylelikle yarın oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi hem kendi moralini üst seviyeye çıkarmak, hem de rakibine karşı psikolojik baskıyı artırmak amacında.

TÜM EGE MANİSA'YA AKTI

Beşiktaş, Manisa'da adeta kendi evinde gibi oynadı. Akhisar Belediyespor'un Beşiktaş'a jest yaparak tribünlerin büyük bir bölümünü Siyah-beyazlılara vermesi sonucu Manisa 19 Mayıs Stadı'nın dörtte üçü siyah beyaza büründü. 17 bin kişilik stadın yaklaşık 13-14 bini Beşiktaşlı taraftarlarca dolduruldu. Gün boyu başta İzmir olmak üzere Ege Bölgesi'nin tüm şehirlerinden adeta Manisa'ya akan taraftarlar, İstanbul'dan gelenlerle birlikte Beşiktaş'a büyük destek verdi.

"Burası İnönü buradan çıkış yok" tezahüratları ile Manisa 19 Mayıs Stadı'nı inleten Beşiktaş taraftarı, özellikle Gomez, Quaresma, Sosa ve Oğuzhan'a büyük ilg gösterdi.

SAHA ZEMİNİ BOZUK

Bu sezon bir çok maçta bozuk olan Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini hafta boyunca yapılan tüm onarım çalışmalarına rağmen kale önleri ve yedek kulübelerinin olduğu bölümlerin oldukça bozuk olduğu görüldü.

QUARESMA İLK 11'E DÖNDÜ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor karşısına geçtiğimiz hafta oynanan Medicana Sivasspor maçından biri zorunlu olmak üzere 2 değişiklik ile çıktı. Kırmızı kart cezalısı olduğu için Sivas'ta oynayamayan Ricardo Quaresma, Akhisar Belediyespor maçı ile yeniden ilk 11'e dönerken Kerim Frei yedek kulübesinde oturdu.

Sarı kart cezalısı Andreas Beck'in yerine de Serdar Kurtuluş savunmanın sağında yer aldı. Akhisar Belediyespor maçı Serdar Kurtuluş'un bu sezonki ikinci lig maçı oldu.

Beşiktaş, Akhisar Belediyespor karşısına Toga - Serdar - Marcelo - Alexis - İsmail - Atiba - Oğuzhan - Quaresma - Sosa - Olcay - Gomez 11'i ile çıkarken yedek oyuncular Günay - Dusko - Gökhan Töre - Tolgay - Necip - Kerim ve Cenk Tosun oldu.

TOLGA ZENGİN 100. MAÇINA ÇIKTI

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, Akhisar Belediyespor maçında 100. kez forma giydi.

Siyah Beyazlı takımda 3. sezonunu geçiren ve zaman zaman eleştirlmesine rağmen birinci kaleciliği kimseye kaptırmayan Tolga Zengin, bu akşam 100. kez forma giymenin gururunu yaşadı.

FİKRET ORMAN'DAN ZİYARETLER

Gittiği her deplasmanda oldukça aktif görünen ve halka bütünleşmeyi seven Başkan Fikret Orman İzmir ve Manisa'da da oldukça faaldi.

Fikret Orman, Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları ile birlikte önce Altınordu Kulübü'nü ziyaret ederek Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile yemek yedi. Daha sonra Manisa'ya geçen başkan Orman, burada da Kartal Yuvası açılışına katıldı ve taraftarlar ile uzun süre sohbet ederek yine her deplasmanda olduğu gibi bol bol selfie çekildi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ İLK KEZ BU KADAR KALABALIK

Şampiyonluğa sonuna kadar inanan ve son haftalarda takıma büyük destek veren Beşiktaş yönetimi, oldukça kalabalık bir kadro ile Manisa'ya geldi.

Başkan Fikret Orman ile birlikte Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları, Metin Albayrak, Ahmet Ürkmezgil, Umut Güner, Hakan Özköse, Emre Kocadağ, Berkan Gocay ve Deniz Atalay tribündeki yerlerini alırken adeta bir takım görüntüsü verdiler. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor - Beşiktaş Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement