Almanya'dan Gelip Antalyalıyı Dolandırmaya Kalktı, Yakayı Ele Verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Almanya'dan Gelip Antalyalıyı Dolandırmaya Kalktı, Yakayı Ele Verdi

Antalya'da tatil yapan Alman turist, parası bitince sahibinin olmadığı sırada villada konaklayıp, ziynet eşyaları ve elektronik cihazları sattı. Gözaltına alınan turist ifadesinde, "Açlıktan ölecektim. Bu yüzden villada konaklayıp yedim, içtim" dedi.

13.10.2018 13:59  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da tatil yapan Alman turist M.S. (51), iddiaya göre parası bitince sahibinin olmadığı sırada villada konaklayıp, ziynet eşyaları ve elektronik cihazları kendine ait olduğunu söyleyerek sattığı iddiasıyla gözaltaın alındı. M.S., ifadesinde, "Açlıktan ölecektim. Bu yüzden villada konaklayıp yedim içtim" dedi.

SİTE GÖREVLİSİ DURUMU POLİSE BİLDİRDİ

Olay, Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi'ndeki villada meydana geldi. Sahibi S.Ç.'nin olmadığı sırada villa içinde ışık yandığını fark eden site görevlisi, durumu polise bildirdi.

EKİPLER, VİLLADA ALMAN VATANDAŞI İLE KARŞILAŞTI

İhbarın ardından baskın yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, villada Alman vatandaşı M.S. ile karşılaştı.

 <a class='keyword-sd' href='/almanya/' title='Almanya'>Almanya</a>'dan Gelip Antalyalıyı Dolandırmaya Kalktı, Yakayı Ele Verdi

PARASININ BİTTİĞİNİ ANLATTI

Gözaltına alınan M.S., bir süre önce Almanya'dan tatile geldiğini, parasının bittiğini ve konakladığı otelden ayrılmak zorunda kaldığını anlattı.

"AÇLIKTAN ÖLECEKTİM"

Kalacak yeri olmadığı için villaya zorla girdiğini ifadesinde anlatan M.S., "Açlıktan ölecektim. Bu yüzden villada konaklayıp yedim, içtim" dedi.

Almanya'dan Gelip Antalyalıyı Dolandırmaya Kalktı, Yakayı Ele Verdi

ZİYNET EŞYASI VE ELEKTRONİK EŞYALARI SATMIŞ

İncelemede, M.S.'nin evdeki ziynet eşyası ve elektronik cihazları çalıp sattığını da belirledi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Villa sahibi S.Ç.'nin şikayetçi olduğu M.S. adliyeye sevk edildi.

Almanya\'dan Gelip Antalyalıyı Dolandırmaya Kalktı, Yakayı Ele Verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Almanya'dan Gelip Antalyalıyı Dolandırmaya Kalktı, Yakayı Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GLTSRY FAN: :)) ELİN ALMANI BİLE UYANMIŞ, ÜLKEMİZİN MUZ CUMHURİYETİ OLDUĞUNA. BEDAVA HAYAT, OH TÜRKİYE NE RAHAT. ŞİMDİ ADAMIN BUSİNESS CLASS UÇAK BİLETİNİ ALIRLAR, CEBİNEDE 5000 EURO PARA KOYUP ÜLKESİNE YOLLARLAR. HAPİSE ATACAK DEĞİLLER YA. 8 4 Yanıtla
  • HELAL OLSUN ALMANA: ADAM BİLİYOR HUKUK ADALET OLMADIĞINI UMRUNDAMI ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM 8 3 Yanıtla
  • Andromeda: Memleketin hirsizi azmis , birde dışaridan hirsiz ithal ediyoruz. 3 0 Yanıtla
  • İşin aslı: Bunu almanyada bir Türk yapsa kıyamet kopardı...ne ırk.kalırdı,ne müslümanlık,ne yobazlık....Gerçek avrupalı zihniyet budur işte...gider işgal eder yer içer,sömürür,hırsızlık yapar ve gider... 0 0 Yanıtla

Advertisement