Barış Akarsu'nun Albümleri 19 Ülkeye Gönderiliyor - Son Dakika
Magazin

Barış Akarsu'nun Albümleri 19 Ülkeye Gönderiliyor

Muğla'nın Bodrum İlçesinde Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Barış Akarsu'nun Yurt Dışında Bulunan Yabancı Hayranlarına, Barış'ı Anlayanlar Grubu (Bag) Tarafından Akarsu'nun Ölümünden Sonra Çıkarılan Albümü, Ayraç, Rozet ve Tişörtü Gönderiliyor.

24.04.2008 13:19

Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun yurt dışında bulunan yabancı hayranlarına, Barış'ı Anlayanlar Grubu (BAG) tarafından Akarsu'nun ölümünden sonra çıkarılan albümü, ayraç, rozet ve tişörtü gönderiliyor.

Barış Akarsu anısına çıkarılan "Ayrılık Zamansız Gelir" adlı üçüncü albüm, Barış Akarsu'nun başta İngiltere olmak üzere, İsviçre, Hollanda, Amerika, Portekiz, Danimarka, Şili, Avusturya, Kanada, Romanya, Almanya, İrlanda, İtalya, Fransa, Belçika, Güney Afrika, Avustralya, Bulgaristan ve Norveç gibi ülkelerindeki hayranlarıyla buluşturuldu. Şu ana kadar Barış Akarsu'nun İngiltere'den 138, diğer ülkelerden de 173 hayranı Barış Akarsu'yu desteklemek için kurulan "Barış'ı Anlayanlar Grubu" ile irtibata geçti.

BAG'da bulunan çevirmen Deniz Toksoy, yabancı hayranları ile Türkiye'deki bağlantıyı sağladı ve BAG'daki arkadaşları ile birlikte CD, DVD ve hediyelik eşyaları bunlara ulaştırdı. Barış'ın yurt dışında bulunan hayranlarının gönderdiği sevgi dolu mailler, Türkçe'ye çevrilerek internet sitesine konuldu.

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu ve babası Selahattin Akarsu'ya yazılan sevgi dolu destek mesajları da aileye ulaştırıldı. Mesajlarda, Barış'ın güler yüzlü ve yetenekli olduğu, genç yaşında yaptıkları, başarıları ve milyonlarca insanın kalbine ulaşması sebebiyle anne ve babasının gurur duyması gerektiğine ve kalplerinin her zaman barış için atacaklarını dile getirdiler. 19 ülkedeki 350 kişi ve milyonlarca Barış Akarsu hayranı, Barış Akarsu'nun anısına çıkarılan 3. albümü olan, "Ayrılık Zamansız Gelir" CD ve DVD'si ile buluşmak için can atarken, yurt dışındaki yabancı hayranlarına Barış Akarsu'nun 1. albümü "Islak Islak" ile 2. albümü "Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek" isimli albümü ile ayraç, rozet ve baskılı tişörtleri gönderiliyor. Barış Akarsu'nun yabancı hayranlarının CD'leri sürekli dinledikleri ve DVD'leri de izledikleri belirtildi.

Barış Akarsu'nun yurt dışındaki hayranları, 29 Haziran 2008 tarihinde Bartın'ın Amasra ilçesinde yapılacak ve 6 Temmuz 2008 tarihine kadar sürecek "Barış Akarsu'yu Anma" etkinliklerine katılacak.

(MAO-ET-HO-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Barış Akarsu'nun Albümleri 19 Ülkeye Gönderiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement