"Barış" Hayranları Amasra'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

"Barış" Hayranları Amasra'da Buluştu

İngiltere, Yunanistan, İrlanda ve İran'dan Gelen Çok Sayıda Barış Akarsu Hayranı, Amasra'da Buluştu. Akarsu'nun Ailesi ve Kabristanını Ziyaret Eden Hayranları, Sevgisini Her Zaman Kalplerinde Taşıyacaklarını Söyledi.

30.06.2008 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere, Yunanistan, İrlanda ve İran'dan gelen çok sayıda Barış Akarsu hayranı, Amasra'da buluştu. Akarsu'nun ailesi ve kabristanını ziyaret eden hayranları, sevgisini her zaman kalplerinde taşıyacaklarını söyledi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun ölüm yıldönümü sebebiyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor. İngiltere, İrlanda, Yunanistan ve İran, Almanya, Polonya, Avusturya, Hollanda, Belçika ve Bulgaristan ile İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Mersin, Adana, Gaziantep, Trabzon, Samsun, Giresun, Tokat, Karabük, Zonguldak, Kastamonu, Sinop, Kahramanmaraş, Kars, Van, Erzurum, Çorum ve Kayseri gibi şehirlerden gelen Barış Akarsu hayranları etkinliklere katılmak üzere Amasra'ya akın etti.

İngiltere'deki bir internet sitesinden Barış Akarsu'yu tanıyan Yvonne Fıelds ile İrlanda'dan İrene Carson, ünlü sanatçının ailesine ulaşarak, "Barış'ın şarkıları bizim kalbimize dokundu. Ona olan sevgi ve saygımızı göstermek adına Amasra'ya Barış'a ve ailesine geldik. Onu unutmayacağız, hep kalbimizde olacak" şeklinde üzüntülerini ifade ettiler.

(MAO-ET-HE-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Barış' Hayranları Amasra'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement