Başkanlardan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Kasapoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkanlardan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Kasapoğlu'na Ziyaret

Başkanlardan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Kasapoğlu\'na Ziyaret

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bir dizi temaslarda bulunmak için gittiği Ankara'da, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti.

06.07.2018 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette yaklaşık 11 Milyon liralık yatırım ile inşası devam eden modern spor kompleksi hakkında istişarede bulunuldu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ankara'da gerçekleştirdiği bir dizi temaslar kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, 27. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş ve Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz eşlik etti. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette, Kula'nın Zaferiye mahallesine yaklaşık 11 Milyon liralık yatırım ile inşası devam eden modern spor kompleksi hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Teşkilat Başkanı Kasapoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkanlara çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞKAN KASAPOĞLU; "SPOR VE SPORCUNUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Spor ve Sporcuya yönelik desteklerinin devam edeceğini belirten Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu "Son zamanlarda Manisa Büyükşehir Belediyespor, Alaşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor kadın voleybol takımları ve Jeopark Kula Belediyespor erkek voleybol takımları büyük başarılara imza attı. Manisa aldığı başarı ve gösterdiği gayretlerle voleybolda marka olma yolunda ilerliyor. Onların bu çabaları bizi spor adına umutlandırıyor. Bizler her zaman spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Spor adına yaptıkları faaliyetlerden dolayı Başkanlarımıza da teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

BAŞKAN TOSUN; "DAHA GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"

Değişen yaşam koşulları ile birlikte vatandaşların sportif alanlara ve sosyal tesislere ilgilerinin artıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Kula'da son zamanlarda spor adına güzel başarılar elde ediyoruz. Futbol, voleybol güreş ve her türlü spor dalında adımızdan söz ettiriyoruz. Gençlerimizin spora olan yatkınlıklarına destek olmak ve spor adına başarılarımızın daha da artması için Spor Toto Teşkilatı ile birlikte Kula'da modern bir spor kompleksi inşa ediyoruz. İlçemize böyle güzel bir yapının kazandırılmasında emeği olan Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlardan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Kasapoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement