CHP'de 48 PM Üyesi Milletvekili Adayı Oldu - Son Dakika
Güncel

CHP'de 48 PM Üyesi Milletvekili Adayı Oldu

CHP'de 80 kişilik Parti Meclisi üyelerinden 48'i milletvekili aday listelerinde yer aldı CHP'de 80 kişilik Parti Meclisi üyelerinden 4'i milletvekili aday listelerinde yer aldı.

11.04.2011 18:50

CHP'de 80 kişilik Parti Meclisi üyelerinden 48'i milletvekili aday listelerinde yer aldı CHP'de 80 kişilik Parti Meclisi üyelerinden 4'i milletvekili aday listelerinde yer aldı.

CHP PM üyelerinden Faruk Loğoğlu ve Doğa Çiğdemoğlu Adana'dan, Sencer Ayata, Emrehan Halıcı, Aylin Nazlıaka, Bülent Kuşoğlu, Veli Özdemir Ankara 1. bölgeden, Gülsün Bilgehan, İzzet Çetin, Gökhan Günaydın, Seyhan Erdoğdu, Ekrem Kerem Oktay ve Turhan İçli Ankara 2. bölgeden milletvekili adayı oldu. Rıza Yalçınkaya Bartın'dan, Ramazan Kerim Özkan Burdur'dan, Sena Kaleli ve Akyan Erdemir Bursa'dan, Süheyl Batum Eskişehir'den, Yaşar Ağyüz Gaziantep'ten aday gösterilirken en çok PM üyesinin milletvekili adayı gösterildiği il İstanbul oldu.

Gürsel Tekin, Osman Korutürk, İhsan Özkes, Nur Serter, Mahmut Tanal ve Ayten Kayalıoğlu İstanbul 1. bölgeden, Bihlun Tamaylıgil, Sezgin Tanrıkulu, Haluk Eyidoğan, Melda Onur ve Gülseren Onanç İstanbul 2. bölgeden, Erdoğan Toprak, Umut Oran, Binnaz Toprak, Mevlüt Aslanoğlu, Muhammet Çakmak ve Mehmet Ali Özpolat da İstanbul 3. bölgeden aday oldu. Oğuz Oyan İzmir 1. bölgeden, Alaattin Yüksel, Mehmet Ali Susam, Birgül Güler ve Levent Eyipişiren İzmir 2. bölgeden, Hurşit Güneş Kocaeli'nden, Vahap Seçer Mersin'den, Faik Öztrak Tekirdağ'dan, Volkan Canalioğlu Trabzon'dan, Ali İhsan Köktürk ise Zonguldak'tan aday gösterildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'de 48 PM Üyesi Milletvekili Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement