DEM Partili Sırrı Sakık: Bu şehre binlerce insan getirildi, burada Ağrılı seçmen yok - Son Dakika
Gündem

DEM Partili Sırrı Sakık: Bu şehre binlerce insan getirildi, burada Ağrılı seçmen yok

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, şehirde asker ve polislere taşımalı seçmen olarak oy kullandırıldığını iddia ederek yaşanan olaya sert tepki gösterdi. Sakık, " Bu şehre binlerce insan getirildi, burada Ağrılı seçmen yok. Siz kimsiniz ya? Hırsız var bu kentte hırsız var. Kürt coğrafyası bir İstanbul etmedi, bir Ankara etmedi. Sizin bu şehirle hiçbir ilişkiniz yok" dedi.

31.03.2024 15:51  Güncelleme: 16:21

31 Mart seçimleri bazı illerde çeşitli tartışmalara ve kavgalara sahne olurken, bu şehirlerden biri de Ağrı oldu.

SIRRI SAKIK'TAN TARTIŞMA YARATAN İDDİA

Ağrı'ya asker ve polislerin taşımalı seçmen olarak getirilip oy kullandırıldığını iddia eden DEM Partili vekil Sırrı Sakık yaşanan duruma isyan etti.

DEM Partili Sırrı Sakık: Bu şehre binlerce insan getirildi, burada Ağrılı seçmen yok

"SİZ KİMSİNİZ? AYIP AYIP SİZİN İÇİNİZE SİNİYOR MU?"

Sakık şöyle konuştu; "Bugün onur günüdür, haysiyet günüdür. Partiniz ne olursa olsun inancınız ne olursa olsun bu irade gaspına karşı durun. Eğer güvenlik güçleri, buraya gelenler size sesleniyorum bir toplu iğne ucu kadar Allah'a inancınız varsa, bu halkın iradesine inancınız varsa bu kutsal günde Ağrı halkının iradesini gasp etmeyin. Siz kimsiniz? Ayıp, ayıp sizin içinize siniyor mu? Hırsız var bu kentte. Ey Türkiye kamuoyu günlerdir feryat ediyoruz. Binlerce insan Ağrı'ya getirildi. Burada Ağrılı seçmen yok. Ağrı halkının iradesini gasp etmek istiyorlar."

DEM Partili Sırrı Sakık: Bu şehre binlerce insan getirildi, burada Ağrılı seçmen yok

YSK BAŞKANI İDDİALARI YALANLAMIŞTI

YSK Başkanı Ahmet Yener, özellikle doğu illerinde bazı güvenlik görevlilerinin kayıtlı olmadığı yerde oy kullandıkları iddiasıyla ilgili, "Bu iddiaların hepsi kurula gelmiş, değerlendirilmiştir. Oy verme esnasında da kayıtlı olmayan bir seçmenin başka bir yerde oy kullanması söz konusu değildir. Kurul önüne bu tür konular gelirse de değerlendirir, bir sonuca varır. Bunlar iddiadan ibarettir. Şu ana kadar da kurul önüne gelen tüm sorunları cevaplandırmış ve seçimle ilgili tüm hazırlıklarını sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır. Şu an itibarıyla da seçim iş ve işlemleri sorunsuz olarak devam etmektedir" demişti.

DEM Partili Sırrı Sakık: Bu şehre binlerce insan getirildi, burada Ağrılı seçmen yok

Son Dakika Gündem DEM Partili Sırrı Sakık: Bu şehre binlerce insan getirildi, burada Ağrılı seçmen yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Hasan Yılmaz: Kendisi Ağrılı mı sanki 335 127 Yanıtla
    Harun Çelik: Hakkı savunmak için ağrılı olmaya gerek yok haklıyı savunmak içinde akrabası olmana gerek yok haklının yanında ol adam ol 190 128 Mehmet Samsa: Harun celik bumu hakkı savunuyor binlerce masum kanı ellerinde olanlar git kardeşim alaymi ediyon insanlara 144 61 Harun Çelik: Ben senin kardeşin değilim iyiki değilim !! Kimsede masum değildir !! 34 89 Erkan Çaçen: Harun sen ve senin gibilerin bizim kardeşimiz zaten olamazsınız benim zoruma giden sizin gibi vatansizlarin benim vatanimda benim evlatlarının savunması ama ALLAH var gam yok. 0 0
  • Alper Turken: ıgdıra taşıdıgınız seçmenler varken şereften mi bahsediliyor 243 81 Yanıtla
  • huseyin ergun: Asker ve polislerin oy kullanmasına rahatsız. 223 98 Yanıtla
  • Gabriel Temorsky: bunun nefesini keserler umarım 194 101 Yanıtla
    Sait Bakaç: vurduğum trolü sırrı bu vatanın müstesna bir evladıdır nefesi her daim ensenizde olacak Allahın izniyle. 13 33
  • İbrahim Tokgöz: hadi lan oradan 199 88 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement