Dha Yurt Bülteni-19 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-19

Kılıçdaroğlu: Enis Berberoğlu'nun avukatları Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak /EK TRAFİK TEK ŞERİTTEN VERİLİYORCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Bolu'nun Yeniçağa İlçesi çıkışında yaklaşık 40 dakika mola verdikten sonra 'Adalet Yürüyüşü'ne devam etti.

23.06.2017 20:28

Kılıçdaroğlu: Enis Berberoğlu'nun avukatları Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak/EK

TRAFİK TEK ŞERİTTEN VERİLİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Bolu'nun Yeniçağa İlçesi çıkışında yaklaşık 40 dakika mola verdikten sonra 'Adalet Yürüyüşü'ne devam etti.

Kılıçdaroğlu'nun yanında oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ve oğlunun nişanlısı Mine Alşan da yürüdü. Kılıçdaroğlu ve arkasındaki kalabalık, D-100'ün İstanbul yönünde 2 şeritli yolun tek şeridinde yürürken ulaşım diğer şeritten kontrollü sağlandı. Bazı sürücüler, kortejin yanından geçerken korna çalarak Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Kılıçdaroğlu, 6 kilometre daha yürüdükten sonra Köroğlu mevkisinde günün ikinci molasını verdi. Kılıçdaroğlu, burada yaklaşık 3.5 saat dinlendi. Gazeteci Uğur Dündar, sanatçılar Erdal Erzincan ve Tolga Sağ, buraya gelerek yürüyüşe katılanlara destek verdi. Erdal Erzincan ve Tolga Sağ, çimlerin üzerinde bağlama çalarak partililerle şarkı söyledi. Moladan sanra 9'uncu günün son etabı için yürüyüş yeniden başladı. Uğur Dündar, bu bölümde Kılıçdaroğlu'nun yanında yürüdü. 7 kilometrelik son etabın ardından 20 kilometrelik 9'uncu gün tamamlanmış olacak.

Haber: Mutlu YUCA/BOLU,

=============================================

Yalova'da bayram trafiği sakin başladı

BAYRAM tatilinin başlamasıyla birlikte tatilciler Ramazan Bayramı tatili için yollara döküldü. Arife günü yoğun trafiğe yakalanmak istemeyen tatilciler yola çıktı. Yalova'da ise bayram tatili trafiği oldukça sakin başladı. Bu bayram tatilinde hem Osmangazi Köprüsü'nün kullanılması hem de İDO'ya ait Topçular- Eskihisar hattında feribot sayısının artırılması hem de Yalova dörtyolda kullanılmaya başlanan Tonami Kavşağı nedeniyle eski trafik yoğunluğu görüntüleri oluşmadı.

YALOVA POLİSİ TEDBİRLERİ ALDI

Yalova-Bursa ve Yalova- Kocaeli karayolu üzerine ise yer yer araç yoğunluğu oluştu. Yalova istikametinden Bursa istikametine doğru yer yer yoğunluk oluştu ancak Yalova istikametinden Kocaeli istikametine ise yoğunluk yaşanmadı. Karayolunda da hem Yalova Emniyet Müdürlüğü hem de Yalova Jandarması gerekli tedbirleri aldı.  Bölge Trafik Ekiplerinin görev aldığı karayolunda akıcı bir yoğunluğun olduğu gözlemlendi. Yalova Emniyeti, şehir içerisinde Araştırma Kavşağı, Orman İşletme Kavşağı ve Tonami Meydanı'nda önlemlerini aldı. Öte yandan emniyet, karayolunda ise Osmangazi Köprüsü gişeleri, Yalova-Bursa Karayolu çıkışı ile Kocaeli-Yalova girişinde ekiplerini konuşlandırdı. Alınan tedbirler kapsamında Yalova polisinin radar uygulaması da yaptığı bildirildi.

FERİBOT SEFERLERİ ARTIRILDI

Öte yandan İDO'ya ait Eskihisar-Topçular İskelesi'nde feribot sayısının artırıldığı öğrenildi. İDO yetkilileri, Eskihisar-Topçular hattında 15 geminin karşılıklı sefer yaptığını ancak bayramda yapılacak takviyelerle gemi sayısını 18'e çıkartacaklarını söylediler. Yetkililer ayrıca karşılıklı olarak normalde 289 sefer yapıldığını ancak Ramazan Bayramı'nda sefer sayısının günde 360'a çıkarılacağını bildirdi.

Görüntü Dökümü:

----------------------------

-Karayolundan trafik görüntüsü

-İDO'dan Topçular-Eskihisar hattı görüntü

-Detaylar

(boyut: 57.3 mb) (süre: 1.47 dk)

Haber: Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,

=========================================

Bodrum'da tatilci yoğunluğu

MUĞLA'nın turizmdeki lokomotif ilçesi Bodrum, 4 günlük bayram tatilini fırsat bilenlerin akınına uğradı. Güvenlik tedbirlerinin üst düzeye çıkartıldığı ilçede, yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.

Hafta sonunun bayram tatiliyle birleşmesini fırsat bilenler, bugün mesai bitiminden itibaren yollara düştü. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerden tatil beldelerine gidenler, Bodrum'a hareketlilik getirdi. Bayram öncesinde tatilciler, akın akın Bodrum'a gelirken; ilçede de trafik kuyruklarının oluşmasına neden oldu. İlçeye gelen araç sayısında 10 kat artış olduğu gözlendi. Özellikle Bodrum- Milas Karayolu, Bodrum ilçe girişinde Kıbrıs Şehitler Caddesi'nde kilometrelerce kuyruk oluştu. Tatilcilerin sabırla kuyrukta bekleyip, korna çalmamaları da dikkat çekti.  Bayram süresince güvenlik tedbirleri nedeniyle ilçeye takviye polis ve jandarma ekiplerinin gönderildiği belirtildi. Ekiplerin güvenlik noktalarında ve yollarda güvenlik tedbirlerini üst düzeyde tuttukları öğrenildi. Özel bir şirkette bölge sorumlusu olarak görev yapan, eşi ve 1 yaşındaki oğlu ile Gaziantep'te bayram tatili için Bodrum'a gelen Erdem Tekgöz, "Bodrum girişinde ve şehir içinde oldukça uzun trafik kuyrukları var. Kimi zaman trafik durma noktasına geliyor ama yine de sabırla bekliyoruz. Tatilimizin başlanıcı olduğu için keyfimizi bozmuyoruz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------------

Araç yoğunluğundan görüntü

Kuyruklardan görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber: Nilüfer DEMİR- Kamera: Hülya ELTEŞ/ BODRUM (Muğla),

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement