Dha Yurt Bülteni-21 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-21

Suriyeli 25 kişinin kaldığı evdeki yangında can pazarıADIYAMAN'da, Suriyelilerin konakladığı 2 katlı binanın üst katında çıkan yangında mahsur kalan 24 kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

26.06.2017 02:15

Suriyeli 25 kişinin kaldığı evdeki yangında can pazarı

ADIYAMAN'da, Suriyelilerin konakladığı 2 katlı binanın üst katında çıkan yangında mahsur kalan 24 kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangında balkondan atlayıp yaralanan 1 kişi ile dumandan etkilenen 5 kişi hastanede tedaviye alındı.

Yangın, gece saatlerinde Turgut Reis Mahallesi'nde çıktı. Suriyeli 25 kişinin kaldığı, 2 katlı binanın üst katında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında paniğe kapılıp balkondan atlayan Haşim Hinduavi yaralandı. Mahsur kalan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 24 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yangında dumandan etkilenen Sabiha Ahmet, Maha Hamedi, Emmun Hinduavi, Halid Husno ve Fattum Muhammed ile balkondan atlayıp yaralanan Haşim Hinduavi, ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Haşim Hinduavi'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Olay yeri

Polisin önlem alması

İtfaiye erlerinin müdahale etmesi

Balkondan atlayan Suriyeli ambulansa alınması

Yangından etkilenenler

Çevre binalardan seyredenler

Suriyeli çocuğun olayı anlatması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN/ ADIYAMAN,

=====================================

Adıyaman'da iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

ADIYAMAN'da, iki otomobilin çarpıştığı kazada, 3 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Atatürk Bulvarı Karayolları Kavşağı'nda meydana geldi. Semih Sıtkı Baltac yönetimindeki 23 AY 870 plakalı otomobil ile Ali Yalçın yönetimindeki 31 YH 161 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler Dilfuroz Yalçın yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

Olay yeri

Kazaya karışan otomobiller

Otomobillerden yola savrulan parçalar

Polisin önlem alması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN  / ADIYAMAN,

======================================

Diyarbakır'da 6 yaşındaki kız çocuğunu taciz iddiası, halkı sokağa döktü (2)

POLİS, KALABALIĞA MÜDAHALE ETTİ

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde 6 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiası üzerine toplanan kalabalık, kendilerine dağılmaları konusunda uyarıda bulunan polise taş ve maytaplı saldırdı. Bunun üzerine polis, biber gazlı müdahalede bulundu. Polisin gazlı müdahalesi sonrası ara sokaklara kaçan öfkeli kalabalık, bir süre sonra taziz olayının gerçekleştiği iddia edilen okulun kapısı önünde yeniden toplandı.

Bir grup kadın ise Nükhet Coşkun Caddesi'nde oturarak, yolu araç trafiğine kapattı. Polisin konuştuğu kadınlar, eyleme son verince yol yeniden ulaşıma açıldı.

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı bölgede, kalabalığın bekleyişi sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

Kadınların yolda oturması

Kalabalığın polise taşlı maytaplı saldırısı

Atılan bir maytabın patlama anı

Polisin gazlı müdahalesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: DİYARBAKIR,

============================

Yayladağı'nda kaza: 4 ölü

HATAY'ın Yayladağı İlçesi'nde otomobille çarpışan sepetli motosikletteki 2 kardeş ile yanındaki eşleri yaşamını yitirdi.

Kaza, gece yarısı sıralarında Yayladağı- Samandağ karayolu Eğerci mevkiinde meydana geldi. Hakan Keser yönetimindeki 31 H 2540 plakalı otomobil, bayram ziyaretinden dönenlerin üzerinde bulunduğu sepetli motosiklete arkadan çarptı. Kazada, Abdullah Sevim ve eşi Gülbahar Sevim ile Mehmet Sevim ve eşi Zühre Sevim yaşamını yitirdi.

Abdullah ve Mehmet Sevim kardeşler ile eşleri Gülbahar ve Zühre Sevim'in cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kondu.

Otomobil sürücüsü Hakan Keser gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------

Ambulansın gidişi

Olay yerinde bekleyen polis araçları

Bekleyen ambulans

Haber-Kamera: Emek ÇAKILI/ YAYLADAĞI(Hatay),

============================================

Teröristler, askeri konvoy geçerken patlayıcıyı infilak ettirdi (3)

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Erzincan merkeze bağlı Yaylabaşı Beldesi girişinde jandarma aracının geçişi sırasında yol kenarına tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi olayının ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Polis özel harekat, jandarma timleri ve güvenlik korucularının katıldığı operasyonlar kırsal alanda devam ederken, beldedeki bir evde yakalanan Diyarbakır nüfusuna kayıtlı İ.D. gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

ERZİNCAN,

===================

5 kişinin öldüğü havuzun tadilatında çalışan elektrikçi tutuklandı

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde 5 kişinin yaşamını yitirdiği aquaparkta tadilat çalışmasını yapan elektrikçi Kemal Dursun tutuklandı.

Akyazı İlçesi Kuzuluk Mahallesi'nde bulunan aquaparkta, önceki gün kaçak elektrik akımı nedeniyle 5 kişi yaşamını yitirdi. Aquaparkta tadilat çalışmalarını yapan elektrikçi Kemal Dursun dün gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Savcılığın itirazı Kemal Dursun, bugün yeniden gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi. Kemal Dursun gece saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: Alaattin ONUR/AKYAZI Sakarya),

====================================

Bayram tatilinin 2 gün bilançosu: 56 kaza, 42 ölü, 251 yaralı

ÖLÜ SAYISI 42, YARALI SAYISI 251 OLDU

Ramazan Bayramı tatilinin ilk iki gününde yurt genelinde meydana gelen kazaların sayısı 56'ya çıkarken, ölü sayısı 42'ye, yaralı sayısı da 251'e yükseldi.

Bugün saat 18.00'den sonra, gün içerisinde Gaziantep'te meydana gelen kazada yaralanan bir kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirirken, Hatay'da meydana gelen kazada 4 kişi öldü, Adıyaman'daki kazada ise 3 kişi yaralandı.

Böylece, bayramın ilk günü meydana gelen 20 kazada, ölü sayısı 15, yaralı sayısı ise 103 oldu.

İSTANBUL,

=====================

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement