Dpü, Kocaeli ve Manisa'daki Fuarlara Katıldı - Son Dakika
Yerel

Dpü, Kocaeli ve Manisa'daki Fuarlara Katıldı

Dpü, Kocaeli ve Manisa\'daki Fuarlara Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, (DPÜ) Kocaeli'de 2.düzenlenen "Uluslararası Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri" ve Manisa Celal Bayer Üniversitesi tarafından 3.etkinlirenine katıldı."Uluslararası Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer"...

08.05.2013 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, (DPÜ) Kocaeli'de 2. düzenlenen "Uluslararası Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri" ve Manisa Celal Bayer Üniversitesi tarafından 3. düzenlenen "Yükseköğrenim Tanıtımı Günleri"

etkinlirenine katıldı.

Kocaeli'de 65 Üniversitenin katıldığı ve Manisa'da 34 üniversitenin katıldığı

"Uluslararası Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri ile Yükseköğrenim Tanıtımı Günleri"nde Dumlupınar Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 6000 öğrenciye Dumlupınar Üniversitesi fakülteleri, bölümleri, eğitimi, sosyal ve spor olanakları ile gıda imkanları ve değişim programları ve Kütahya hakkında bilgi verildi.

Uluslararası Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri ve "Yükseköğrenim Tanıtımı Günleri"nde Dumlupınar Üniversitesi'ni tanıtan Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevlileri, Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan'ın destekleri ile katıldıkları Manisa ve Kocaeli Uluslararası Arenada, Dumlupınar Üniversitesini başarıyla tanıttıklarını, stantlarına yoğun ilgi gösterildiğini söylediler.

Organizasyonun çok güzel bir şekilde gerçekleştiğini belirten DPÜ Basın ve Halkla İlişkiler görevlileri, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

"Yükseköğrenim Tanıtımı Günleri" kapsamında Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ile Manisa Celal Bayer Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Pakdemirli; "Uluslararası Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri" kapsamında Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı

Prof. Dr. Hasret Çomak, Vali Yardımcıları Ali Sözen, Şükrü Çakır, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Dumlupınar Üniversitesi hakkında bilgi aldılar.

(EFE)

08.05.2013 12: 55: 44

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dpü, Kocaeli ve Manisa'daki Fuarlara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement