Gümrükçüoğlu, Doğalgaz Firma Yetkilileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Gümrükçüoğlu, Doğalgaz Firma Yetkilileriyle Bir Araya Geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sürmene, Araklı ve Hayrat ilçelerinde doğalgaz çalışmalarına başlandığını, Yomra, Arsin, Maçka, Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerinde de çalışmalara kısa sürede başlanacağını belirtti.

25.02.2018 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sürmene, Araklı ve Hayrat ilçelerinde doğalgaz çalışmalarına başlandığını, Yomra, Arsin, Maçka, Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerinde de çalışmalara kısa sürede başlanacağını belirtti.

Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin Olimpiyat Parkı'ndaki sosyal tesislerde düzenlenen programda Aksa Karadeniz Doğalgaz, denetim ve müşavir firma ve doğalgaz iç tesisat firmalarının yetkilileriyle Trabzon'daki doğalgaz çalışmaları konusunda bir araya geldi.

Doğalgazın Trabzonlulara her açıdan konfor sağladığını ve daha ekonomik olduğunu dile getiren Gümrükçüoğlu, ilçelerde sürdürülen doğalgaz çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinde doğalgaz çalışmalarına aralıksız olarak devam edildiğini ifade ederek, "Burada çok önemli sonuçlar aldık, çalışmalarımızda çok büyük ilerlemeler kaydettik. Aynı şekilde Of ilçemizin doğalgazla buluşturulması yüzde 90'nın üzerinde tamamlanmıştır, gerekli görülen çalışmalara devam edilmektedir. Akçaabat ilçemizin Yıldızlı ve Söğütlü mahallelerine gaz arzı sağlanmıştır. Bu mahallelerimizde çalışmalarımız devam etmektedir ve Akçaabat ilçe merkezine doğru bu çalışmalar sürdürülmektedir. Kısa sürede ilçe merkezine de doğalgaz ulaştırmış olacağız." dedi.

Ortahisar, Akçaabat ve Of ilçelerinin yanı sıra diğer ilçelerde yaşayan doğalgaz çalışmalarını da ivedilikle sürdürdüklerini belirten Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Sürmene, Araklı ve Hayrat ilçelerimizde doğalgaz çalışmalarımıza başladık, devam ediyoruz. Yomra ve Arsin ilçelerimizde hazırlıklarımızı tamamladık, kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız. Maçka, Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerimize doğalgaz ulaştırmak için ise hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Hazırlıkların tamamlanmasıyla bu ilçelerimizde de çalışmalarımıza başlamış olacağız. Bu vesile ile her alanda şehrimizin önünü açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım'a, şehrimizin evladı İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak'a, gerek yüklenici firma ve gerekse iç tesisat firmalarının yetkililerinden saha çalışanlarına kadar emek harcayan herkese Trabzon halkı adına teşekkür ediyorum."

Toplantıda Aksa Karadeniz Doğalgaz Bölge Müdürü Salih Ayaydın da hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümrükçüoğlu, Doğalgaz Firma Yetkilileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement