İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Anadolu yakasında 7 ilçede bazı bölgelere 21 Haziran'da elektrik verilemeyecek.

19.06.2014 09:02  Güncelleme: 09:01

İstanbul'un Anadolu yakasında 7 ilçede bazı bölgelere 21 Haziran'da elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 21 Haziran Cumartesi günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

Çekmeköy'de 1. Nişantepe, Nişantepe İlköğretim Okulu, Dut Sokak, Termal Akrilik İnşaat ve Özyeğin Üniversitesi.

Kadıköy'de Göztepe Mahallesi, Hamam, Tanzimat sokaklar, Bağdat Caddesi, Erenköy Mahallesi, Etem Efendi Caddesi ve Hacı Hakkı Bey Sokak.

Tuzla'da Orhanlı Mahallesi, Pavezyum, Orba, Probis, Metin Emaye, Hamamcıoğlu, Dateks, Dormateks ve Beyazgül, Diyar sokaklar, İrfan Caddesi, Fındık, Anıt, Ulu ve Bereket sokaklar.

Ataşehir'de İçerenköy Mahallesi, Eski Üsküdar Yolu Caddesi, Yeditepe Hastanesi ve  PTT Hastanesi, Vatan Bilgisayar, Evren Sitesi ve civarı.

Pendik'te Ramazanoğlu Mahallesi, Şüheda Caddesi, Hür Plastik, Arşah Kristal, Yetkin, Sultan, Cemre, Furkan sokaklar ve  Atılım Makine, Lemin Plastik, Puntel,  Bayar Plastik, Normsan, Bayraklı Seramik, Sedef Kireç, Şensen Makine civarı, Uysal ve Saadet sokaklar, CTP ve Elkim fabrikaları.

Kartal'da Çavuşoğlu Mahallesi, Birgisan, Siemens, SSK poliklinikleri ve civarı.

Beykoz'da Beykoz Stadı yanı Milli Saraylar binası, Subay ve Astsubay lojmanları, Çamlıbahçe Gördeşli, Makbular sokak, Doğu Kapısı Caddesi, Asker Saime, Satı Kadın, Muhtar, Havuzbaşı, Mesire, Karagöz, Çifte Çeşmeler sokaklar ve Doğu kapısı civarı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement