Kara yollarında durum - Son Dakika
Güncel

Kara yollarında durum

Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücülerin yavaş gitmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

07.11.2022 10:20  Güncelleme: 10:35

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücülerin yavaş gitmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılıyor.

İzmir- Aydın Otoyolu'nun 1-2. kilometrelerinde Belevi Viyadüğünün genleşme derzlerinde onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

Ankara- Niğde Otoyolu'nun, Emirler Kavşağı-Ankara- Konya il sınırı yolunun 5. kilometresinde (Ankara istikameti) emniyet şeridindeki bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Osmaniye- Gaziantep yolu, 7-9. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kayseri-Niğde yolunun 35-38. kilometrelerindeki çalışmalar sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Çorum-Ankara yolunun İskilip- Osmancık kavşaklarında farklı seviyeli kavşak çalışmaları dolayısıyla ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Fethiye-Seydikemer-Korkuteli yolunun 0-4. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Çanakkale- Balıkesir yolunun 9-17. kilometrelerinde köprü bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle sürücüler alternatif güzergah olarak Müstecap-Habipler istikametine yönlendiriliyor.

Trabzon- Gümüşhane il sınırı-Gümüşhane- Bayburt yolunun 54. kilometresinde çökme tehlikesi dolayısıyla bölünmüş yolun Gümüşhane-Bayburt yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Ardahan- Göle yolunun 32-39. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kara yollarında durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement