Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'da (2) - Son Dakika
Politika

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'da (2)

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar\'da (2)

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 17 Aralık operasyonlarını kastederek söylediği, "Ben maliyeciyim, para nasıl götürülür, çok iyi bilirim" sözlerini eleştirerek, “Vallahi ben de şahidim İSKİ’de parayı nasıl götürdüklerini ben çok iyi biliyorum.

24.03.2014 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 17 Aralık operasyonlarını kastederek söylediği, "Ben maliyeciyim, para nasıl götürülür, çok iyi bilirim" sözlerini eleştirerek, "Vallahi ben de şahidim İSKİ'de parayı nasıl götürdüklerini ben çok iyi biliyorum. Çünkü şeytanın aklına gelmeyecek numaralar ile parayı götürmüşler" dedi.

Bakan Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği memleketi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesi ile Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk beldesinde halka seslendi.

Bakan Eroğlu, Akharım'da halkı selamladıktan sonra beraberinde Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek ve partisinin belde belediye başkan adayları ile birlikte çıktığı seçim otobüsünden halka hitap etti.

Konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermeler yapan ve Kılıçdaroğlu'nun Isparta mitinginde sarf ettiği cümleleri sert sözlerle eleştiren Bakan Eroğlu, AK Parti olarak alınlarının ak olduğunu ve asıl soygunu kimin yaptığını herkesin bildiğini söyledi. Bakan Eroğlu, konuşmasında şunları söyledi:

"Şimdi bugün Kılıçdaroğlu, Isparta'da aynı şöyle bir tabirde bulunmuş diyor ki, 'ben maliyeciyim, para nasıl götürülür, çok iyi bilirim' diyor. Vallahi ben de şahidim, İstanbul Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nde (İSKİ) parayı nasıl götürdüklerini ben çok iyi biliyorum, çünkü şeytanın aklına gelmeyecek numaralar ile parayı götürmüşler. Yuvacık Barajı'nda 4,5 milyar dolar tamamen soyulmuş, onu da mahkemeye verdik, bu kardeşiniz çıkardı ortaya skandalı. Mahkemeye düştü biliyorsunuz. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu, para nasıl götürülür diye çok doğru söylüyor. Dolayısıyla Allah'a şükür bizim yüzümüz ak. Geçen yıl biz Sandıklı'da bir gölet inşa ettik 32 metre yüksekliğinde sulaması ile birlikte kaça mal olduğunu size söyleyeceğim. DSİ Genel Müdürümüze sordum, 'ya böyle yükseklikteki bir barajı kaç yılda ve kaç liraya bitirebilirdiniz?' diye. Hesap ortada dedi ki, aynı yükseklikte Kocaeli'nde bir gölet vardı sadece göleti 22 yılda 45 trilyona bitirdik. Biz aynı yükseklikteki göleti 1 yılda 4,5 milyon TL'ye bitirdik. Para nereden geliyor biliyor musunuz? Birincisi para hortumlarını kestik. İki, ilaç lobileri vardı. Onlar onu çok iyi bilir. Hakikaten doğru söylüyor, 'maliyeciyim para nasıl götürülür iyi bilirim' diye. Şimdi size soruyorum, doğru söylediğimin ispatı için eczaneye gidin sorun, bir tane çok kullanılan bir antibiyotik Kılıçdaroğlu zamanında bu ilaç kaç liraydı? Şimdi kaç lira diye bir sorun."

"MİLLET 30 MART'TA BU OYUNU BOZACAK"

Bakan Eroğlu, buradaki konuşmasının ardından Taşoluk beldesinde halka hitap etti. Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, seçimlerde partisinin Taşoluk Belediye Başkan adayına destek isteyerek, 30 Mart'ta milletin partilerine gereken desteği vereceğine inandığını söyledi.

Yaklaşan yerel seçimlerin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu, Türkiye'nin üzerinde oyunlar oynandığını ama milletin 30 Mart'ta ülkeyi karıştırmak isteyenlere en iyi şekilde cevap vereceğine inandığını kaydetti. İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı eylemeleri ile istenilen karışıklığın çıkarılamayınca 17 Aralık operasyonlarına başvurulduğunu ifade eden Bakan Eroğlu, "Ben inanıyorum ki sizler bu seçimlerde, bu oyunu bozacaksınız ve istikrar sürecek, Türkiye büyüyecek" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'da (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement