Şehit Ateşi Sakık'ın Evine de Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Ateşi Sakık'ın Evine de Düştü

Şehit Ateşi Sakık\'ın Evine de Düştü

Dağlıca'da şehit olan 8 askerden biri olan İsa Sayın'ın BDP Milletvekili Sırrı Sakık'ın akrabası olduğu ortaya çıktı.

20.06.2012 15:02  Güncelleme: 15:08

Hakkari Dağlıca'da teröristlerin saldırısında şehit olan 8 askerden biri olan İsa Sayın'ın BDP Milletvekili Sırrı Sakık'ın akrabası olduğu ortaya çıktı.

Sakık, Twitter'da yaptığı açıklamada akan kanın durdurulması çağrısında bulunurken şu satırlara yer verdi: "Dün Hakkari'de yaşanan çatıçmada yaşamını yitiren askerlerden "İsa Sayın" benim yakın akrabamdı. İşte kardeş kavgası tam da bu. Bir tarafta ölen askerler bir tarafta ölen gerillalar. Hepsi bu ülke için önemli kayıplar. İsa'nın ailesiyle görüşüp acılarını paylaştım.

Hepimize düşen görev bir an önce akan kanı durdurup, barışı sağlamaktır."

TERHİSİNE 1 AY KALA ŞEHİT OLDU

Muş'tan yıllar önce Mersin'e göç eden ve Mevlana Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi Mehmet Ali Sayın ile Emine Sayın'a oğulları İsa Sayın, terhisine yaklaşık 1 ay kala Şehit düştü.

Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan Piyade Onbaşı İsa Sayın'ın Mersin'deki baba evinde yas var.

Mevlana Mahallesi'ndeki şehit babası Mehmet Ali ve annesi Emine Sayın'a acı haberi Mersin Merkez Komutanı Kıdemli Albay Ekrem Özer ve beraberindeki askeri erkan verdi.

Evin önünde bekleyen 112 Acil Servis ekipleri, sinir krizi geçiren şehidin bazı yakınlarına müdahale etti. Bazı şehit yakınlarını ise askeri yetkililer sakinleştirmeye çalıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Şehit Ateşi Sakık'ın Evine de Düştü - Son Dakika


Advertisement