Vali Altıparmak Siyasi Parti Temsilcileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Altıparmak Siyasi Parti Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, genel seçim öncesinde siyasi parti temsilcileriyle bir araya geldi.

22.04.2011 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, genel seçim öncesinde siyasi parti temsilcileriyle bir araya geldi.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, 12 Haziranda yapılacak genel seçimlere katılacakk siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileri ile tanışmak, görüşmek, mevzuatta yapılan değişiklikler konusunda bilgilendirmek ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere bir toplantı düzenledi.

Seçim işlerinden sorumlu Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu ile Jandarma Komutanı Albay İsmail Ekici, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve diğer yetkililerinde hazır bulunduğu toplantıya, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mustafa Köse, Bağımsız Cumhuriyet Partisi temsilcisi Ayhan Esat Yurdal, Bağımsız Türkiye Partisi temsilcisi Murat Doğan, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Hüseyin Gezmez, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özer Ülken, Demokratik Sol Parti İl Başkanı Ali Ulvi Büyüknohutçu, Demokrat Parti temsilcisi Nihat Bayraktar, Doğru Yol Partisi İl Başkanı Tunç Gün, Hak ve Eşitlik Partisi İl Başkanı Yaşar Kolpak, Halkın Sesi Partisi İl Başkanı Zeki Türkoğlu, İşçi Partisi İl Başkanı Bilal Şimşir, Millet Partisi İl Başkanı Galip Öztekin, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Milliyetçi ve Muhafazakar Parti İl Başkanı Yusuf Kaya, Özgürlük ve Dayanışma Partisi temsilcisi Zeynel Abidin Ergen, Saadet Partisi temsilcisi Hasan Burgan, Türkiye Komünist Partisi İl Başkanı Levent Tunçel katıldı.

Toplantıda, Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Milletvekili Seçimi Kanununda değişiklik yapılmasına dair 8 Nisan 2010 tarihli, 5980 sayılı kanuna ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirilerek karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Seçime girecek siyasi partilerin seçim öncesinde görüş ve taleplerini de dinleyen Vali Altıparmak, toplantının verimli geçtiğini ve tüm katılımcılara faydalı olduğunu söyledi.

Toplantıda bulunan katılımcılar da Antalya'da seçim sürecinde ilk kez böyle bir toplantı yapıldığını ve toplantıdan duydukları memnuniyeti ifade etti. Katılımcılar, Vali Altıparmak'a teşekkür etti.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Altıparmak Siyasi Parti Temsilcileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement