Bodrum'da Eğlence Mekanında Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Magazin

Bodrum'da Eğlence Mekanında Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 4 Yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir eğlence mekanında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenlerden birinin ünlü şarkıcılarla çalışan vokal Hacer Tülü olduğu öğrenildi.

21.06.2018 09:47  Güncelleme: 12:27

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

2 ÖLÜ VE 4 YARALI VAR

Gümbet Mahallesi'ndeki gece kulübüne kimlikleri henüz öğrenilemeyen kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı.

Saldırıda, Servet Kolluoğlu, Cesur Altunsöz, Kaan Mutlugüleş, Onur Sarı, Mehmet Ali Sürensöy ile Hacer Tülü yaralandı. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Sürensöy ile Tülü, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerindeki kameraları incelemeye alan polis ekipleri, saldırganların kullandığı aracın plakasını tespit ederek takibe aldı. Olaya karıştığı öne sürülen 4 şüpheli Manisa il girişindeki polis kontrol noktasında polis tarafından gözaltına alındı.

Saldırıda yaralanan diğer kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bodrum'da Eğlence Mekanında Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 4 Yaralı
Hacer Tülü.

ÜNLÜ SANATÇILARA VOKAL YAPIYORDU

Öte yandan hayatını kaybeden ses sanatçısı Hacer Tülü, bir çok ünlü ses sanatçısına vokal yapıyordu.

HACER TÜLÜ KİMDİR?

Hacer Tülü, 10.04.1978 yılında İzmirde dünyaya geldi. Annesi Nalan Tülü Karşıyaka, babası İsmail Tülü Bornovalı olan Hacer Tülü'nün Ozan Tülü adında bir ağabeyi var. Ve aynı zamanda baba tarafından Yugoslav göçmeni Boşnak. İlköğretimini piyale ilkokulunda orta ve lise öğretimini bayraklı lisesinde üniversite öğretimini A.Ö.F ( Halkla İlişkiler ) tamamladı. Orta ve lise öğrenimi süresince uzun yıllar basketbol ve atletizmle ilgilendi.

1996 yılında İzmirli ünlü modacı Zuhal Yorgancıoğlu'nun teşvikiyle İzmirli milli manken Şafak Fişek hanımın ajansında zerafet eğitimini alıp, Zuhal Yorgancıoğlu'nun modelliğini yaptı. İzmir'de 2 sene modellikle uğraştıktan snra 1999'da evlendi. 2003 yılında kızı İlayda Serina Aydın dünyaya geldi.

Bodrum'da Eğlence Mekanında Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 4 Yaralı

2006 yılında İstanbul'a yerleşti. 2 sene modellik ve oyunculuk yaptı. 2008 yılında Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu'nda 2 sene tiyatro oyunculuğu yaptı. 'Namussuzum ki Namusluyum' ve 'Çılgın Yenge' adlı iki önemli tiyatro oyununda tiyatro oyunculuğu yaptı.

2008'de mankenlik ajansına ortak olup mankenlik ajansı işletmeye başladı. Defileler, açılış ve tanıtımlar, önemli organizasyonlara imzasını attı.

Yakın arkadaşı Alpay Aydın'ın dönem dönem ; 'sen neden şarkı söylemiyorsun, birçok şarkıcıdan sesin güzel, iyi bir eğitimle güzel yerlere gelirsin' demesiyle müzikle profesyonel anlamda ilgilenmeye başlayan Hacer Tülü, madem öyle sen şarkılarımı yap, ben de bu işe gireyim deyince Tanımadın Say ve Çok Selam Söyle şarkılarının ortaya çıktı. Ve Hacer Tülü'nün müzik yaşantısı başlamış oldu. Aranjörü Ünal Aşkın'ın teşvikiyle Şan Öğretmeni Zehra Belevi'den sıkı bir şan eğitimi almaya başladı.

Bodrum'da Eğlence Mekanında Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 4 Yaralı
Bodrum\'da Eğlence Mekanında Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 4 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Bodrum'da Eğlence Mekanında Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Vay: Kadın pislik yerde ölmüş rahrmet okuyonuz nasıl bi zihniyet var sizde yavv ibret alacağınız yerrde 5 15 Yanıtla
  • Sünni: Cehenneme zümera 5 7 Yanıtla
  • abidin: ah memleketim ne hallere düştün.kavga,gasp,tecavüz,çatışma,yeter artık 4 2 Yanıtla
  • Günay : ALLAH rahmet eylesin yaralılara da geçmiş olsun. 4 0 Yanıtla
    VANLI: PİSS KAFİRRLER 1 2
  • A: Çakma müslüman lar hepinizde iciyonuz ne filim düzenbaz yobazsiniz olmuş bi insan arkasından fitne yapiyonuz 0 2 Yanıtla
  • babavanga.: ey laf sokanlar rahmetliye atıf yapanlar..siz nasıl duruma düşeceksiniz acaba sordunuzmu birisine yooook..yaaaaaaa. 1 0 Yanıtla

Advertisement