MTSO Başkanı Sadıkoğlu, deprem sonrası kiracı işletmelere öncelik tanınmasını istedi.
Mahmut Boyraz, MESOB Başkanı Keskin ile Malatya'nın ekonomik sorunları ve çözüm önerilerini görüştü.
MTSO Başkanı Sadıkoğlu, hak ediş ödemelerinin 34 günde bir yapılacağını duyurdu.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından düzenlenen törende, İSO ve TİM listelerinde yer alan Mersinli firmalara plaketleri takdim edildi. Törende konuşan MTSO Başkanı Çakır, kentin küresel ticaretteki önemine vurgu yaparken, Vali Toros da Mersin'in devler ligindeki yerini güçlendirdiğini belirtti.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından 7. Geleneksel Aşure Buluşması düzenlendi.
MTSO, göç yönetimini ekonomik kalkınma ile birleştiren ofisi hizmete açtı. Hedef sürdürülebilir kalkınma.
MTSO, IOM ile 'İş Geliştirme ve İş Birliği Ofisi'ni açarak uluslararası ticareti güçlendiriyor.
MTSO Başkan adayı Mahmut Boyraz, Vali Seddar Yavuz ile verimli bir istişare gerçekleştirdi.
MTSO Başkanı Sadıkoğlu, iş yeri teslim süreçlerinin hızlandırılması ve finansman desteği çağrısında bulundu.
Mahmut Boyraz, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
MTSO Başkanı Sadıkoğlu, konteyner iş yerleri için tahliye süresinin uzatılmasını istedi.
MTSO, genç girişimcilerin Malatya'nın yeniden ayağa kalkmasındaki rolünü değerlendirdi.
MTSO Başkan Adayı Veysi Duyan, teknik odaları karar süreçlerine dahil edeceklerini açıkladı.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadıkoğlu, Vali Yavuz ile esnaf sorunlarını tartıştı.
MTSO, Mersin Limanı'nın stratejik önemi ve sorunlar üzerine toplantı düzenledi. Çözüm önerileri değerlendirildi.
Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Adayı Veysi Duyan, seçilmeleri halinde ilk 6 ay içinde Derik-Mazıdağı Ticaret ve Sanayi Odası Temsilciliği'ni hayata geçireceklerini duyurdu. Duyan, üyelerin merkeze gitme zorunluluğunun zaman kaybına yol açtığını belirterek, bürokrasiyi azaltmayı ve tüm ilçelerin kalkınmasını hedeflediklerini söyledi.
MTSO Başkanı Çakır, Mersin merkezli 9 firmanın İSO 500'de başarısını değerlendirerek gurur duydu.
TOBB, MTSO ve Mersin Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen Sanayi Koridorunda Mersin Zirvesi'nde, kentin yeni üretim ve lojistik eksenindeki stratejik rolü, yatırımlar ve iş birlikleri değerlendirildi.
MTSO ve AFAD iş birliğiyle afet ve KBRN risk yönetimi eğitimi düzenlendi, katılımcılara bilgi verildi.
MTSO Başkanı Duyan, Meşkina Aşireti Derneği ile ticari gelişmeleri ele aldı.
MTSO, deprem sonrası işletmelerin finansmana erişimi için kredi limitlerinin artırılmasını talep etti.
Hakan Sefa Çakır, MTSO toplantısında meslek komitelerinin ekonomik dönüşümdeki rolünü vurguladı.
MTSO Başkanı Çakır, Mersin'in 2050 ve 2075 vizyonu için gayrimenkul sektörünün hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.
MTSO'da açılan sergi, doğa tahribatına dikkat çekiyor, sanatçılar yoğun ilgi gördü.
MTSO Başkanı Çakır, Gümrük Birliği'nin güncellenmesi gerektiğini belirtti.
MTSO, girişimcileri yatırımcılarla buluşturacak DemoDay'26'da projelerin hayata geçmesi vurgulandı.
MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, 2025 yılı hedeflerini ve çalışmalarını basınla paylaştı.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Sefa Çakır, Mersin'in lojistikte stratejik bir merkez haline geldiğini vurguladı ve 2025 yılını 'Yeşil Dönüşüm Yılı' ilan ettiklerini açıkladı. Çakır, şehirdeki çok sektörlü yapının ekonomik zorluklara karşı avantaj sağladığını belirtti.
MTSO, Mersinli firmaların Amerika pazarında etkinliğini artırmak için bilgilendirme toplantısı düzenledi.
MTSO'da yapılan toplantıda muz sektörünün sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.