Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Devlet Başkanı ile bir araya geldi - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Devlet Başkanı ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Devlet Başkanı ile bir araya geldi

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Riyad'da Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile bir araya geldi.

11.11.2023 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Sisi ile görüştü. Görüşmede İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve son gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi'nin düzenlediği Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Sisi ile görüştü. İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda görüşmeye ilişkin şunlar kaydedildi:

"Görüşmede, İsrail'in Gazze'ye yönelik şiddetini her geçen gün artıran saldırıları ile ilgili son gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'deki masum sivillere karşı İsrail'in sergilediği insan hakları ihlallerinin uluslararası hukuk kapsamında cezalandırılması gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Filistin'de kalıcı barışın sağlanması için yürüttüğü yoğun diplomasi trafiğini anlatarak Gazze'ye yönelik insani yardım ve sağlık hizmetlerinin ulaştırılması için iş birliğine hazır olduğunun altını çizdi."

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Devlet Başkanı ile bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement