Kılıçdaroğlu'ndan istifası istenen İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a destek - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu'ndan istifası istenen İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a destek

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek verdi. Kılıçdaroğlu, "Siz halk belediyeciliği yapmaya devam edin; gerisi boş, Saray kadar bomboş" dedi. İstanbul'da önceki gün etkisini artıran kar yağışı nedeniyle yollar tıkanmış ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun istifası istenmişti.

25.01.2022 21:16  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da meydana gelen yoğun kar yağışının ardından trafiğin durma noktasına gelmesi ve tuzlamaların yetersiz kalması nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik istifa çağrıları başlatılmıştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan hem İmamoğlu hem de Mansur Yavaş için destek mesajı geldi.

"SANAYİYE 3 GÜNDÜR ELEKTRİK VERİLMİYOR"

Sanayi bölgesine 3 gündür elektrik verilmediğini belirten Kılıçdaroğlu, "Devlet imkanlarını belediye başkanlarımızı karalamak için kullananlar, sanayiye 3 gün elektrik veremiyor. Ülke 10 milyarlarca dolar zararda. Çünkü öncelikleri karalama" diye konuştu.

"HALK BELEDİYECİLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİN"

Yavaş ve İmamoğlu'na desteğini bildiren Kılıçdaroğlu, "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, siz halk belediyeciliği yapmaya devam edin; gerisi boş, Saray kadar bomboş" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'TAN YANIT GELDİ

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayan Mansur Yavaş ise şunları belirtti: "Sayın Genel Başkanım, tek amacımız Ankara'da yaşayan tüm vatandaşlarımıza ayrım gözetmeksizin, eşit bir şekilde yaklaşarak hizmet etmek; hepsinin huzurunu sağlamak. Kimse aç ve açıkta kalmasın, eğitimden mahrum hiçbir çocuk olmasın diye gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

Kılıçdaroğlu suskunluğunu bozdu! İstifa çağrısı altındaki İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a destek
Kılıçdaroğlu\'ndan istifası istenen İmamoğlu ve Mansur Yavaş\'a destek

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu'ndan istifası istenen İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Latifnedim Sadic: Kılıçlar oğlu sarayı kendı kafasına benzetmiş galiba sanayiye 3 gün elektirik verilememiş gayet normal değil mi senin belediyen çalışmamış yani yolları açamamış sa elektirik idaresi ne yapsın 3 8 Yanıtla
  • Caner kayalı: İbrete bakarmısınız. Yıllarca yaptırmayız diye yırtındıkları Marmaray olmasa idi dün gece neler olurdu bilen var mı. Adam birde bedava yaptı sabaha kadar milletin yükünü taşıdı.İtiraz ettiler LNG dolum tesisine engel oldular CHP liler. 1 yıl gecikti tamamlanması.Bakın İran tarafında gaz akış sorunu çıktı sanayiye gaz verilemedi.Bunlar bu milletin yakasından düşsün.Gölge etmesinler sadece.Maaşlarını alsınlar makamlarında otursunlar kahvelerini höpürdetsinler. Yeter ki yakamızdan düşsünler. 3 5 Yanıtla
  • Sami Göksu: Saygı çerçevesinde eleştirmek hakkım şişli dün tam felaketi yaşadı İnönü zamanındada aynı sorun vardı şişli de araç var ama ekip çalışması yok kar kürüme aracı kullanan arkadaşlar düz yol şöforu gibi ne yaptığı belli değil inanın alkollü sandım bukadar yani biran önce ekip ruhunu yakalaması lazım 3 1 Yanıtla

Advertisement