Numan Kurtulmuş, Barış Anneleri heyetini Meclis'teki makamında kabul etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Numan Kurtulmuş, Barış Anneleri heyetini Meclis'teki makamında kabul etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Numan Kurtulmuş, Barış Anneleri heyetini Meclis\'teki makamında kabul etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Barış Anneleri heyetini Meclis'teki makamında kabul etti. Görüşmeye DEM Parti Sözcüsü ve Şırnak Milletvekili Ayşegül Doğan ile Van Milletvekili Mahmut Dindar eşlik etti, TBMM Başkanlığı görüşmeye ilişkin fotoğraf paylaştı.

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Barış Anneleri heyetini kabul etti.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Barış Anneleri heyeti ile Meclis'teki makamında bir araya geldi. Görüşmede, Barış Anneleri heyetine DEM Parti Sözcüsü ve Şırnak Milletvekili Ayşegül Doğan ile Van Milletvekili Mahmut Dindar eşlik etti. TBMM Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin fotoğraf paylaşıldı.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.