Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri - Son Dakika
Spor

Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri

Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri

PTT 1'inci Lig'de mücadele eden Adanaspor'da yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular, Acıbadem Adana Hastanesi Pediatrik Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklarla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

23.04.2013 17:26  Güncelleme: 08:53

PTT 1'inci Lig'de mücadele eden Adanaspor'da yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular, Acıbadem Adana Hastanesi Pediatrik Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklarla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Turuncu beyazlı taraftarın da yer aldığı kutlamalara kulüp basın Sözcüsü Bülent Uzel, yöneticilerden Kasım Naşal, Haluk Oğuz, Tuncay Sakçılar ve Erkin Doygun katıldı. Futbolculardan İzzet Yıldırım, Ümit Tütünci, Yavuz Özkan, Burak Çalık, Chibuzoru ve Özgür Bayer'de miniklerle birlikte 23 Nisan coşkusunu paylaşarak, pasta kesti.

"MUTLU OLDULAR"

Çocuk Onkoloji Uzmanı Prof Dr. Bülent Antmen, turuncu beyazlı takıma Süper Lig yolunda başarı dileyerek, "Adanasporlu futbolcuların ve yöneticilerin bizleri yalnız bırakmamasına çok sevindik. Minikler bu önemli günde futbolcuları yanlarında görünce ayrı bir mutluluk yaşadılar. Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan günü, hastanemizde her türlü imkanı çocuklarımıza seferber etti. Adanaspor camiasına teşekkür ederiz" dedi.

Adanasporlu futbolcular İzzet ve Burak Çalık, böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, miniklerin bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğini söyledi.

DHA (AP) FOTOĞRAF

///////////

Kartal deplasmanında planda olmayan bir mağlubiyet alan mavi lacivertliler, kalan 3 haftada seri hedefliyor

ADANA, (DHA)

PTT 1'inci Lig'de İstanbul deplasmanında Kartalspor'a 3-1 mağlup olarak, Play Off yolunda yara alan Adana Demirspor, kalan 3 haftayı galibiyetle tamamlayarak, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Ligde 44 puanla 9'uncu sırada yer alan mavi lacivertlilerin, 5 ve 6'ıncı sıradaki rakipleriyle arasında 2 puan fark bulunuyor.

"GOLÜ BULAMADIK"

Kartalspor maçında gördükleri kırmızı kartla kötü bir durum içerisine girdiklerini belirten teknik direktör Mustafa Uğur, "Maç ilk 23'üncü dakikada sona erdi. Toparlayamadık. Birçok pozisyona girdik. Bir türlü golü bulamadık. Büyük kayıp yaşadık. Tavşanlı Linyitspor maçını kazanmaları halinde ilk 6'da yer bulacağız. Zor olacak ama bunu başaracağımıza inanıyorum. Son haftaya kadar Play Off şansı devam edecek. Vazgeçmeyeceğiz" dedi.

HAKEMLERE ÇAĞRI

Hakemlere de çağrıda bulunan Uğur, "Bundan sonraki süreçte bizler nasıl dikkatli şekilde hazırlanıyorsak, hakemlerinde verdiği ve vermediği kararları düşünmesi gerekiyor. Kendilerini sorgulamaları kanaatindeyim. Takımlar için önemli kararlar veriyorlar. Tavşanlı Linyitspor maçının çalışmaları başlıyor. Küme düşmeyi belirleyici bir takım halindeyiz. Adaletli olma adına tüm takımlara aynı mücadeleyi veriyoruz. Kendi hedefimize yaklaşmamız adına çok önemli müsabaka oynayacağız" diye konuştu.

DHA (AP) 23.04.2013

//////////////////

Adana'da düzenlenen 14 yaş uluslararası tenis turnuvasında genç raketler kıyasıya mücadele ediyor

Raketler kapışıyor

Akif ÖZDEMİR

ADANA, (DHA)

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü, Merkez Çukurova İlçe Belediyesi ve Final Okulları'nın ana sponsorluğunda düzenlenen 13'üncü Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası ATDSK kortlarında devam ediyor.

20-21 Nisan tarihleri arasında elemeleri müthiş mücadeleye sahne olan turnuvanın ana tablo müsabakaları da başladı. 28 Nisan'da sona erecek olan müsabakalar, 23 ülkeden 140 sporcuyu bir araya getirdi.

Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Gürcistan, İsveç, Romanya, Tunus, Büyük Britanya, İtalya, Kıbrıs, İspanya, Bulgaristan, Avusturya, Fransa, Fas, Yunanistan, Moldova, Letonya, Slovenya, Fas, Mısır, Avusturalya, Bosna Hersek, İngiltere'den turnuvaya katılan genç raketler, kortlarda fırtına gibi esiyor.

ATDSK'de yapılan açılış kokteyline Çukurova Belediyesi başkan vekili Kerim Özkul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve sponsor firma yetkilileri katıldı. Konuşmaların ardından asbaşkan Orhan Kemal Salih sponsorlara plaket vererek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

DANS GÖSTERİSİ

Adana ikliminde güzel bir turnuvaya imza attıklarını belirten yönetim kurulu üyesi Tuba Bada, Uluslararası turnuvaya kulüp olarak ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "23 ülkeden 140 genç tenisçimizi Adana'da misafir etmek, tenis severlerle buluşturmanın keyfini yaşıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Adana Akademi Dans kulübü gösteri yaptı.

23.04.2013

/////////////////

Yeşil beyazlılar, Play Off'ta ilk 3 karşılaşmayı kazandı

Süper Lig yolunda

ADANA, (DHA)

HENTBOL Deplasmanlı Erkekler 1'inci Lig A Klasmanı'nda Adana'yı temsil eden Çukobirlikspor, mücadele verdiği Play Off'ta oynadığı ilk 3 karşılaşmayı kazanarak Süper Lig'e çıkma yolunda büyük avantaj sağladı.

4 takımın katılımıyla 19 Nisan'da başlayan ve yarın sona erecek karşılaşmalar Ankara'da, Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu'nda oynanıyor.

Hayli çekişmeli geçen Play Off karşılaşmalarının ilk turundan sonra, ikinci etapta da tüm maçlarını kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten yeşil beyazlı takım yöneticileri, Adana'ya şampiyon olarak dönmek istediklerini söyledi.

DHA (AP) 23.04.2013 FOTOĞRAF - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement