Taraftar kahrolacak! Erden Timur'dan şampiyonluk sevincini kursaklarda bırakacak karar - Son Dakika
Spor

Taraftar kahrolacak! Erden Timur'dan şampiyonluk sevincini kursaklarda bırakacak karar

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, yeni sezonda sarı-kırmızılı takımda görev alıp almama ile ilgili kararı verdi. Görev almayı düşünmeyen Timur, devam etse bile futbol ve transfer operasyonunda yer almayacak. 2 sezonda 3 kupa kaldıran Erden Timur, birçok yıldızın transferinde önemli rol oynamıştı.

29.05.2024 16:42

Galatasaray'da sportif AŞ başkan vekili görevini yürüten Erden Timur, yeniden başkan seçilen Dursun Özbek'in yönetimde yer almamıştı. Timur yeni sezon için takımda görev alıp almayacağıyla ilgili kararını verdi.

DEVAM ETMEYECEK

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Erden Timur, Galatasaray'da devam etmeyi düşünmüyor. Timur, Futbol A.Ş'de devam etse bile futbol ve transfer operasyonunda yer almayacak.

Taraftar kahrolacak! Erden Timur'dan şampiyonluk sevincini kursaklarda bırakacak karar

SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Sarı-kırmızılı takımda kendini yalnız hissettiğini daha önce belirten Erden Timur, Geçtiğimiz günlerde serzenişte bulunarak Galatasaray siyasetiyle ilgili "Dışarıdaki tepkinin on katı tepki görüyorum Galatasaray siyasetinden. Zaten baş edemediğim şey de o" ifadelerini kullanmıştı. Timur, önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili açıklama yayınlayacak.

Taraftar kahrolacak! Erden Timur'dan şampiyonluk sevincini kursaklarda bırakacak karar

2 SENEDE 3 KUPA

Galatasaray'daki 2 sezonunda 2 lig şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Erden Timur, birçok yıldızın takıma kazandırılmasında başrol oynamıştı.

Taraftar kahrolacak! Erden Timur\'dan şampiyonluk sevincini kursaklarda bırakacak karar

Son Dakika Spor Taraftar kahrolacak! Erden Timur'dan şampiyonluk sevincini kursaklarda bırakacak karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Cemilrepost Demiroğlu: Süper kupayıda sayıyosunuz sizde haklısınız 11 53 Yanıtla
    Emir: çık maça oyna kazan ,ağlamamız bitmedi. 54 10 Çağlar Aydın: tipik fenerli yorumu o ne kupa değilde 28 6 Çağatay Kurt: Ancak bu kadar saçma bir yorum ağlakbahçeli birinden gelirdi . Yıl 2029 Galatasaray 6. Yıldızı takarken sizler hala böyle zırvalıyor olacaksınız 26 6 sebebsiz kizmam: geçen sene olan şampiyonluk ve bu seneki kupalar yeterli açıklama 13 2
  • Spartali Hocca null: tabiki de beleş kupa:) 21 24 Yanıtla
    Özgür Kiday: Çıkıp oynasaydınız yeğenim . 39 6
  • Ertan Çelik: Şimdi kendi sahamızdaki maçta beraberliğe yatarak, süper kupa maçına korkup çıkmayarak, kendi evimizde iyi konsantre olamadığımız maçta bizi yendiniz diye kendinizi şampiyon sanıyorsunuz ya. Hayırdır Bi havalardasınız. Daha geçen sene size orda 3 attık bu kadar abartmadık. Fb nin yönetimi iyi, hocası da iyi, futbolcular Fb tarihinin en iyi kadrosu. Probleminiz ne ben size söyleyeyim. Her şeye rağmen BİZ DAHA İYİYİZ. ŞAMPİYON GALATASARAY 22 9 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: İkna edin ya. Kalsın. 18 4 Yanıtla
  • Bilişim Hurda: Haber kaynağı FB muhabiri. Ayrıca Galatasaray FB gibi kişilere bağımlı değildir. Yeni kahramanlar her zaman çikar 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement