Fenerbahçe, Vedat Muriqi transferinden 1 milyon euro daha kazandı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Vedat Muriqi transferinden 1 milyon euro daha kazandı

Sezon başında Fenerbahçe'den İtalyan ekibi Lazio'ya transfer olan Kosovalı forvet Vedat Muriqi, sarı-lacivertli takıma para kazandırmaya devam ediyor. Son olarak Lazio'nun, Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamasıyla Fenerbahçe, bonus maddesinden yararlanma hakkı elde etti.

10.12.2020 16:11  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Vedat Muriqi'i 17.5 milyon Euro bedelle bu sezon başında İtalyan ekibi Lazio'ya göndermişti.

Kosovalı golcü, sarı-lacivertli takımın önemli isimlerinden biri olsa da elde edilen bonservis geliri Fenerbahçe'yi rahatlatmış ve sarı-lacivertliler transferde daha rahat adımlar atmıştı. 26 yaşındaki golcünün İtalya macerası iyi başlamazken; Muriqi, önce koronavirüse yakalandı ardından da sakatlık geçirdi.

1 MİLYON EURO DAHA KAZANDILAR

Başkent ekibinde bu sezon 8 karşılaşmada forma giyebilen Kosovalı yıldız, henüz gol atma başarısı gösteremedi. Ancak Vedat Muriqi, Fenerbahçe'ye para kazandırmaya devam ediyor.

Lazio, önceki gece Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile 2-2 berabere kalarak ve gruplardan çıkma başarısı elde etti. Bundan dolayı Fenerbahçe, Muriqi'in Lazio'ya transferinde yapılan anlaşma gereği 1 milyon Euro'yu (9.5 milyon TL) daha kasasına koydu. Kosovalı golcü Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta görev almış ve 125 dakika sahada kalmıştı.

(Akşam)

Fenerbahçe, Vedat Muriqi transferinden 1 milyon euro daha kazandı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Vedat Muriqi transferinden 1 milyon euro daha kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement