İzmir'de 19 Mayıs coşkusu devam etti - Son Dakika
Spor

İzmir'de 19 Mayıs coşkusu devam etti

İzmir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Mabel Matiz konseri ile devam etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, gençlere sandıkta oy kullanmaları için çağrıda bulundu.

19.05.2023 23:01  Güncelleme: 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu gündüz yapılan etkinliklerin ardından akşam da sürdü. Mabel Matiz konseri sırasında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, gençlere; "Sekiz gün sonra sandıktayız, söz mü? On yıllarınızı kurtaracak refah, ferah, adalet, özgürlük size akacak. Sekiz gün sonra sandıkta mısınız? Söz mü?" diye seslendi.

İzmir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri sabah saatlerinde düzenlenene törenler başlayıp gün boyunca devam etti. 19 Mayıs coşkusu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği gençlik yürüyüşü ve Mabel Matiz konseri ile daha da arttı.

Lozan Meydanında başlayan ve Gündoğdu meydanına kadar süren yürüyüşe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ev sahipliği yaptı. Yürüyüşe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Gençlik yürüyüşünün ardından sanatçı Mabel Matiz, Gündoğdu Meydanı'nda gençlerle buluşarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahneye çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mabel Matiz'e İzmirliler adına zeytin fidanı takdim etti.

Gençlere seslenen Başkan Soyer, "Güzel İzmir'in güzel insanları şahanesiniz. İzmir yine İzmirliğini yapıyor. İzmir, biz Mustafa Kemal'in evlatlarıyız. Mustafa Kemal Atatürk ne diyor 'Zafer, zafer benimdir diyebilenlerindir'. Zafer bizim mi? Peki zaferin bizim olması için bir şey yapmamız lazım sekiz gün sonra sandıktayız söz mü? On yıllarınızı kurtaracak refah, ferah, adalet, özgürlük size akacak. Sekiz gün sonra sandıkta mısınız? Söz mü? Canım feda size güzelim İzmirliler kazanacağız, göreceksiniz kazanacağız" dedi.

İzmir\'de 19 Mayıs coşkusu devam etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor İzmir'de 19 Mayıs coşkusu devam etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement