Mehmet Sepil başkanlık görevinden istifa etti! Gözler Rus oligark Roman Abramovich'e çevrildi - Son Dakika
Spor

Mehmet Sepil başkanlık görevinden istifa etti! Gözler Rus oligark Roman Abramovich'e çevrildi

Mehmet Sepil, Göztepe'de başkanlık görevini bırakmasıyla birlikte gözler İngiliz hükümetinin uyguladığı yaptırımlar nedeniyle Chelsea'yi satmak zorunda kalan Rus oligark Roman Abramovich'e çevrildi. Abramovich'in İzmir ekibinin hisselerini alacağı iddiaları günden güne güçleniyor.

21.03.2022 18:28  Güncelleme: 18:33

İngiliz medyasının ortaya attığı iddialara göre, Chelsea'yi elden çıkarmak zorunda kalan Rus oligark Roman Abramovich, Süper Lig ekibi Göztepe'yi gözüne kestirdi. Konuya ilişkin henüz taraflardan bir açıklama gelmezken, İzmir ekibinde Başkan Mehmet Sepil'in istifası Abramovich'in kulübü satın alacağı iddialarını güçlendirdi.

Roman Abramovich'in önünde artık engel kalmadı! Rus milyarder, Göztepe'yi satın alıyor
Mehmet Sepil

ÖZEL UÇAĞI VE YATI, TÜRKİYE'YE GELDİ

İngiltere'nin The Telegraph Gazetesi, geçtiğimiz gün Abramovich hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atmıştı. Chelsea'yi elden çıkarmaya hazırlanan Rus milyarderin, Süper Lig ekibi Göztepe'yi alacağı belirtilmişti. Geçen hafta özel uçağı İstanbul'da 7.5 saat kalan Abramovich'in, Solaris isimli yatının uluslararası yaptırımlardan kaçmak için Bodrum'a yönelmesi de iddiaları alevlendirdi.

Roman Abramovich'in önünde artık engel kalmadı! Rus milyarder, Göztepe'yi satın alıyor
Roman Abramovich

MEHMET SEPİL HİSSE DEVRİNE YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Göztepe, kulübün devriyle ilgili henüz bir bilgilendirme yapmazken, başkan Mehmet Sepil'in iddialara ilişkin bir şey demeden istifa etmesi dikkat çekti. Daha önceki yıllarda kulübe teklifler geldiğini doğrulayan Mehmet Sepil, hisse devrine yeşil ışık yakmıştı.

Mehmet Sepil başkanlık görevinden istifa etti! Gözler Rus oligark Roman Abramovich\'e çevrildi

Son Dakika Spor Mehmet Sepil başkanlık görevinden istifa etti! Gözler Rus oligark Roman Abramovich'e çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement