Son dakika spor dünyasında yaşanan gelişmeler - Son Dakika
Spor

Son dakika spor dünyasında yaşanan gelişmeler

Son dakika spor dünyasında yaşanan gelişmeler

Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi ve sonrasında tansiyon yüksekti. Kıyasıya rekabetin hissedildiği derbide neler oldu? "Performansıyla taraftarı mutlu eden Mesut Özil'den açıklama: Fenerbahçe'mle büyüdüm", "Galatasaray, Fenerbahçe'yi evinde 8 yıldır yenemiyor" gibi spor dünyasında yaşanan son dakika gelişmeler bu sayfada yer almaktadır.

21.11.2021 23:41  Güncelleme: 23:46

"10 kişi kalan Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti", "Attığı gol iptal olan Diagne, sinirlerine hakim olamadı: Aynısını Rize spor maçında verdiniz" gibi spor dünyasında yaşanan olayların detaylarına bu sayfadan erişebilirsiniz.

MESUT ÖZİL'DEN DERBİ SONRASI AÇIKLAMA GELDİ

Son dakika spor dünyasında yaşanan gelişmeler

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde attığı golle ve ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan Mesut Özil, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Oldukça mutlu olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Ben Fenerbahçe'mle büyüdüm. Küçüklüğümden beri derbileri seyrederdim. Fenerbahçe'me geldim, Çubuklu formayı giydim, burada gol atmak beni daha da mutlu etti" dedi.

GALATASARAY EVİNDE 8 YILDIR FENERBAHÇE'Yİ YENEMİYOR

Son dakika spor dünyasında yaşanan gelişmeler

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, Nef Stadı'nda Galatasaray'ı 2-1'le geçti. Galatasaray'ın kendi evinde kazanamama serisi 8 yıla çıktı. 20 yıldır kazanamadığı Kadıköy'de 2 sezondur maç vermeyen Galatasaray, bu kez kendi evinde zaferi unuttu.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI 2-1 BİTTİ

Son dakika spor dünyasında yaşanan gelişmeler

Nef Stadyumu'ndaki dev derbi izleyenleri büyüledi. Aslan 16'da Kerem'in plasesiyle öne geçti, Mesut Özil peşinden dengeyi getirdi. 83'te Tisserand kızarana kadar maç dengede gitti. Bu kırmızıdan sonra Diagne'nin 84'te attığı gol, VAR'dan döndü. 90+4'te oyuna sonradan giren Crespo, zaferi getiren golü attı. 90+6'da Fatih Terim ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 4 maçtır galibiyet göremeyen Fenerbahçe'nin hasreti Galatasaray'ın stadında dindi.

DIAGNE, İSYAN ETTİ

Son dakika spor dünyasında yaşanan gelişmeler

Fenerbahçe'ye attığı gol iptal edilen Mbaye Diagne, maçtan sonra karara isyan etti. Galatasaray'ın 3-2 kazandığı Rize maçında yaşanan benzer pozisyonu hatırlatan Senegalli forvet, "Rize'de attığımız gol verildi. Evet hafif bir temasım var, ama bu pozisyon gol" ifadesini kullandı.

Son Dakika Spor Son dakika spor dünyasında yaşanan gelişmeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement