Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe'den olay çağrı: Savcılar göreve - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe'den olay çağrı: Savcılar göreve

Fenerbahçe, Trabzonspor'un şampiyonluğu ilan etmesinin ardından sosyal medyadan çarpıcı bir açıklamada bulundu. Sarı-lacivertliler, Antalyaspor maçında bordo-mavili taraftarların yaptığı koreografide Abdullah Avcı'nın omuzundaki tüfeğin namlusunda kanarya resmedilmesine tepki gösterdi ve, savcıları göreve çağırdı.

30.04.2022 23:12  Güncelleme: 05:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, 38 yıl sonra Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşırken bordo-mavili taraftarların Antalyaspor maçında yaptıkları koreografi Fenerbahçe'nin tepkisini çekti.

Trabzonspor'un şampiyonluğu ilan etmesinin ardından Fenerbahçe'den olay çağrı: Savcılar göreve
Fenerbahçe'nin tepki gösterdiği koreografi

"SAVCILAR GÖREVE"

Fenerbahçe'nin sembolü kanaryanın namlunun ucunda resmedilmesine tepki gösteren sarı-lacivertliler sosyal medyada sert bir açıklamada bulundu. Savcıları göreve çağıran Fenerbahçe açıklamasında, "Terör örgütünün duruşunu sahiplenen, takım otobüsümüze yapılan saldırıyı meşrulaştıran, toplumu kin, nefret ve ayrışmaya sürükleyen bu pankartın, tribünde yer almasına izin verenler hakkında Savcıları göreve çağırıyoruz! Savcılar göreve! Halkı, taraftarları birbirine düşüren Trabzonspor Kulübü'nün yaptıklarının karşılıksız kalmaması için Türkiye Cumhuriyeti Savcılarını göreve davet ediyoruz! Bir şehir takımı, milyonlarca taraftarı olan ülkenin değerine saldırıyor! FETÖ ağzıyla konuşuyor, silahlı saldırıya gönderme yapıyor." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor\'un şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe\'den olay çağrı: Savcılar göreve

Son Dakika Spor Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe'den olay çağrı: Savcılar göreve - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alper006 : Siz yapınca size herşey serbest bir başkası size yaptimi hemen saldiriya geçin. Ali koc önce dön bir kendine geçmişine bak sonra konuş. 0 1 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: Ağla ali ağla 0 0 Yanıtla

Advertisement