Benq Rl2455hm 1ms 24" Led Monitör - Son Dakika
Teknoloji

Benq Rl2455hm 1ms 24" Led Monitör

Benq Rl2455hm 1ms 24" Led Monitör

Benq Rl2455hm 1ms 24" Led Monitör Özellikleri.

31.07.2014 23:05

    BenQ RL2455HM Genel Özellikleri


    Profesyonel bir oyun monitörü

    RL2455HM, RTS oyunları için özel olarak geliştirilmiş profesyonel bir oyunmonitörüdür. 24¨W LED monitör en son özelliklere sahiptir: BlackeQualizer, RTS Modu, Ekran Modu, Akıllı Ölçeklendirme, 1ms GTG, HDMIve 12M:1 dinamik kontrast oranı.


    Oyun-konfor Titreşimsiz Teknoloji

    Profesyonel oyuncular ile işbirliği içinde geliştirilen, RL2455HM tüm parlaklık seviyelerinde titremeyi ortadan kaldırmak için yükseltilmiş oldu. Bu etkili göz yorgunluğunu azaltır ve eylem uzun saatler kayıt bile en hardcore oyuncular için aşırı görsel konfor ile oyun performansını yükseltir. Oyun-konfor Titreşimsiz Teknolojisi ile donanmış, BenQ Oyun Monitörü nihai rakiplerine karşı destansı bir silahtır.


    Tam Görüş İçin Black eQualize

    Karanlık sahnelerde düşük görüş en yetenekli oyuncuların  Karanlık sahnelerde düşük görüş en yetenekli oyuncularınbile kaybetmesine neden olabilir. Black eQualizer renk motoruteknolojisi bugüne dek benzeri görülmemiş düzeyde kontrolve görüş netliği sunmak için tasarlanmıştır. Black eQualizer ilekaranlık sahnelerin (aydınlık alanlar aşırı-ışıklandırılmadan)aydınlatılması ve böylelikle hayati önemdeki detaylarınkorunması, oyuncuların kritik önemdeki çarpışmalardadüşmanlarını kolay bir şekilde saptamalarını ve her türlü  düşmanlarını kolay bir şekilde saptamalarını ve her türlüdurumda hızlı bir şekilde tepki vermelerini sağlar


    Seyir Tercihlerinizi Kişiselleştirin

    Ekran Modu ve Akıllı Ölçeklendirme özellikleri, monitör seyrini size enuygun şekilde değiştirmenize ve oyun içi deneyimlerin simulasyonunaimkan tanır.Ekran Modu’nu kullanarak, farklı ekran boyutları arasında [17", 19" ve 19"W, 21.5"W,22"W, 23"W, 24"W] anında geçiş yapabilirsiniz. Ya da Akıllı Ölçeklendirme özelliğindenyararlanarak, ekrandaki içeriği istediğiniz boyuta ölçeklendirmenin esnekliğindenyararlanmanız da mümkün. Her türlü aplikasyon ya da oyunda mümkün olan en iyi seyrielde etmek için bu iki özelliği birlikte de kullanabilirsiniz.


    1ms GTG yanıt süresi

    1ms GTG yanıt süresi, daha gelişmiş bir oyun deneyimi için,  1ms GTG yanıt süresi, daha gelişmiş bir oyun deneyimi için,görüntülerde bulanıklığa neden olmadan kullanıcılara hızsağlar. Bu hızlı yanıt süresi ile hareketli aksiyon sahnelerindeve kısa sürede önemli görsel değişimlerin olduğu anlarda,bulanıklık ya da gölgeleme olmaksızın akıcı bir geçiş sağlanır.Yavaş ekranlardan kurtulun; oyununuzun kaderi ellerinizdeolsun.


    Çok Yönlü Kullanım İçinWindows® 8 İle Uyum

    indows Windows® 8 sertifikasyonlu RL2245HM,Windows® 8 renk sistemleriyle tamuyumludur. RL2245HM’yi bilgisayarınızabağladığınız anda monitörünüzü tanıyanWindows 8, kurulum ve bağlantıyı kolay birşekilde gerçekleştirmenize imkan tanır


    Energy Star Sertifikası

    RL2455HM, ENERGY STAR® BilgisayarMonitörleri Programı, Versiyon 5.1 ileuyumludur. BenQ RL2455HM ile enerji veparadan tasarruf yaparken, dünyamızınkorunmasına da katkıda bulunabilirsiniz.


    ecoFACTS Label

    ecoFACTS size BenQ ürünlerinin ne denli çevre dostu olduğunu gösterebilir! BenQyalnızca çevre mevzuatlarına pasif olarak uyum sağlamakla kalmaz, aynı zamanda aktifolarak çevre dostu ürünler geliştirmek için de çalışır !eco ecoFACTS, BenQ’nun zararlı maddelerin kullanımı, malzeme seçimi, paket tasarımı,enerji tasarrufu sağlayan tasarım ve ürünlerin diğer tarafları üzerindeki çevreye yönelikçabalarını tasdik etmektedir.


    Intel Extreme Masters Resmi Oyun Monitörler

    BenQ XL and RL Serisi monitörler, Intel Extreme Masters 2013/2014 sezonunun resmioyun monitörü olmaktan gurur duyar

    Panel

    Ekran Boyutu
    24 "W
    Boy Oranı
    16:09
    Çözünürlük (maks)
    1080 x 1920
    Görüntü Alanı (mm)
    0.276
    Nokta Aralığı (mm)
    250 cd/ m²
    Parlaklık (tipik)
    1000:1
    Native Kontrast (tipik)
    12M: 1
    Tepki Süresi (Tr + Tf) tip.
    1ms (GTG)

    Ses/ Video Girişleri/ Çıkışları

    Giriş Konnektörü
    D-sub/ DVI/ HDMI x 2/ Kulaklık jakı/ Line-in
    Güç Kaynağı (90 ~ 264 AC)
    Gömme

    Boyutlar ve Ağırlık

    Boyutlar (YxGxD mm)
    435 x 579 x 189
    Net Ağırlık (kg)
    4.1
    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Benq Rl2455hm 1ms 24' Led Monitör - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement